reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

O nie studenciki moga patzrec nie ma opcji robienia czegokolwiek przy mnie u nas kulturalnie przy cc zanim zaloza wenflon znieczulaja miejscowo ja mam slabo widoczne zyly I bez tego to bym chyba nie pozwolila moj na usg siedzial I pil sobie kawke :-)

reklama
Cześć dziewczyny, słyszałam, że badanie prenatalne można nagrać sobie na płytę CD. Czy któraś może to potwierdzić, nie chce wyskoczyć jak Filip z konopi z płytką :)

ja się pytałam i Pani powiedziała że to bezsensu. dziecko jest jeszcze za małe a badanie ma się skupić na mierzeniu dziecka. Pani powiedziała że tak koło 20 tygodnia to ok. ale pewnie co placówka to inne zasady. tak samo w 3d badanie najlepiej robić koło 20 tygodnia bo dziecko już nie przypomina kosmity a jeszcze ma sporo miejsca więc fajnie sobie fika

Ja miałam usg genetyczne w 11tygodniu i fajnie widać jak maluszek rusza nóżkami i rączkami, widać malutki nosek. Wg mnie fajna pamiątka. Chociaż lepiej widać w normalnym widoku niż 4d w 4d to taki malutki ufoludek ale i tak słodziutki.

Witam:)
Jak tam samopoczucie w ten słoneczny dzień???
U mnie super mam tyle energii że nie pamiętam kiedy jej tyle miałam:) Aż chce się wstać z łóżka:) I napewno coś dzisiaj zrobię bo m już czasami się śmieje z mojego lenistwa:)

Katarzyna92 my prawie w tym samym tygodniu he w sumie 1 dzien nas rozni wiec mam tak samo energii wiecej;) a Kochana piersi Cie dalej bola? Bo mnie od tyg tylko noca takie pelne soe robily i gorace a od wczoraj ustaje to chyba normalne z racji ze zaczynamy nie dlugo 2 trymestr ;-)

Wiesz co powiem Ci że w tamtym tygodniu musiałam już zakupić większy stanik więc w dzień jest dobrze w nocy trochę pobolewają też mam wrażenie że są takie pełne;) Ja już chce jak najszybciej ten drugi trymestr i większy brzuszek:):D

Slyszalam ze dobrze spac w staniku juz tym takim do karmienia bo w sumie na opakowaniu jest napsiane stanik dla kobiet w ciazy i do karmienia;) on dobrze trzyma musze go zakupic. Ale mnie czasami jeszcze rano mdli szczegolnie po kawie.... Chyba nie smakuje mojemu malenstwu he

reklama
hej
nie spałam dziś prawie całą noc, stresuję się chyba prenatalnymi .... trzymajcie kciuki ;-) mam nadzieje, że maleństwo zdrowo rośnie i że wszystko ok .....
a jeszcze przed prenatalnymi pojadę zrobić znowu test na awidność. no i dziś jak będę na prenatalnych mam podejść w szpitalu do swojego gina (jest zastępcą ordynatora) i dostanę receptę na antybiotyk ...........

Do góry