reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Dzien dobry.

Oletka ja jak nie wiem gdzie moje dziecko to na 100 % w kibelku siedzi a on ma juz prawie 3 lata hahhaha zawsze fascynuje go cos nowego

Moj ma 15 mcy ale jego to fascynuja te kwiatuszki żelki to do muszli sie przykleja, juz ra probowal je zbadac w rękch ale w pore zareagowalam ,szok teraz tylko caly czas musze pilnowac zeby lazienke zamykac;)

85justyna a kiedy mialas ostatnia@ ktory to tydzien ciazy.
Ostatnią @ miałam 28 stycznia a owulację około 15 lutego czyli jest teraz 4 tydzień

Poranek rozpoczęłam mdlosciami wiec oby potem było lepiej.
Ach te mdłości masakra nie wiedziałam że mogą być tak upierdliwe
Ja cos mam jakies przeczucia ze z tego to nic nie bedzie;/ nie mam zadnych obiawow- porownujac to w poprzedniej ciazy bolaly mnie piersi i jakos ten brzuch bardziej bolal :/
Musz e Ci powiedzieć że ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów, żadnych mdłości czy bolących piersi- ciesz się że nie musisz ściskać sie codziennie rano z kibelkiem. Będzie dobrze :-)
Witam :) Jestem ja :) 4 tydzień:) poród na 3 listopada:))))

Witaj gratuluję :-)

Ja dopiero wróciłam z pracy a tu już tyle napisane... szalejecie :-)
Miłej soboty

I ja się witam :)
Termin na 1 listopada.
Pierwszy test z bladą drugą kreseczką już 5 dni przed planowanym @ :)

Co do objawów ..to w sumie brak oprócz roztargnienia..które na każdym kroku widzę,nawet tutaj założyłam nowy wątek listopadowy bo nie widziałam że już takowy istnieje chociaż 15 minut się gapiłam w te wątki :szok::rofl2:

lekki ból piersi i zmienny humor który mnie samą denerwuje :wściekła/y: i to na tyle z objawów..na szczęście bo córcia w brzuchu to wymęczyła mnie od samego początku ;)

Pierwsza wizyta 16go marca :)

reklama
Do góry