reklama
oletka86
Fanka BB :)
Dzien dobry
oletka86
Moj ma 15 mcy ale jego to fascynuja te kwiatuszki żelki to do muszli sie przykleja, juz ra probowal je zbadac w rękch ale w pore zareagowalam ,szok teraz tylko caly czas musze pilnowac zeby lazienke zamykac
oletka86
Witaj Madzia
Gratulacje
Gratulacje
Lilolo
Madzia,
Hej i gratuluję!
Wysłane z mojego Sony Xperia E1
Hej i gratuluję!
Wysłane z mojego Sony Xperia E1
Ostatnią @ miałam 28 stycznia a owulację około 15 lutego czyli jest teraz 4 tydzień85justyna a kiedy mialas ostatnia@ ktory to tydzien ciazy.
Ach te mdłości masakra nie wiedziałam że mogą być tak upierdliwePoranek rozpoczęłam mdlosciami wiec oby potem było lepiej.
Musz e Ci powiedzieć że ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów, żadnych mdłości czy bolących piersi- ciesz się że nie musisz ściskać sie codziennie rano z kibelkiem. Będzie dobrze :-)Ja cos mam jakies przeczucia ze z tego to nic nie bedzie;/ nie mam zadnych obiawow- porownujac to w poprzedniej ciazy bolaly mnie piersi i jakos ten brzuch bardziej bolal :/
Witam Jestem ja 4 tydzień poród na 3 listopada)))
Witaj gratuluję :-)
Ja dopiero wróciłam z pracy a tu już tyle napisane... szalejecie :-)
Miłej soboty
I ja się witam
Termin na 1 listopada.
Pierwszy test z bladą drugą kreseczką już 5 dni przed planowanym @
Co do objawów ..to w sumie brak oprócz roztargnienia..które na każdym kroku widzę,nawet tutaj założyłam nowy wątek listopadowy bo nie widziałam że już takowy istnieje chociaż 15 minut się gapiłam w te wątki
lekki ból piersi i zmienny humor który mnie samą denerwuje i to na tyle z objawów..na szczęście bo córcia w brzuchu to wymęczyła mnie od samego początku
Pierwsza wizyta 16go marca
Termin na 1 listopada.
Pierwszy test z bladą drugą kreseczką już 5 dni przed planowanym @
Co do objawów ..to w sumie brak oprócz roztargnienia..które na każdym kroku widzę,nawet tutaj założyłam nowy wątek listopadowy bo nie widziałam że już takowy istnieje chociaż 15 minut się gapiłam w te wątki
lekki ból piersi i zmienny humor który mnie samą denerwuje i to na tyle z objawów..na szczęście bo córcia w brzuchu to wymęczyła mnie od samego początku
Pierwsza wizyta 16go marca
reklama
oletka86
No to tak po 10 marca juz bedziemy sie chwalic co na tych usg widac;D