Mój czul tylko wtedy jak na niego bez powodu wrzeszczalam
hahahahahah no to chyba pierwszy główny objaw
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój czul tylko wtedy jak na niego bez powodu wrzeszczalam
Migduch pezykro mi bardzo naprawde na yum etapie bylam pewna ze juz zadnej listopadowej mamy nie stracimy .
Nie straszcie mnie ja procz bolacych piersi od poczatku ciazy nie mam takich typowych objawow ciazowych .
Kurcze ja po tej wizycie jak dowiedzialam sie ze mam sie nie martwic ze wszystko ok ALE serduszko buje troszke za wolno dostaje paranoi i chce kupic sobie jednak tego doplera widzialam ze sa na necie takie za 130 zl ale kurcze czy takie tanie beda dzialaly no i czy ja bede umiala szukac serduszka a tak bym chciala umiec i kiedy dopada mnie atrach posluchac sobie ze dzidzia tam jest i ma sie dobrze. Co o tym myslicie?