reklama
Sylka87
Fanka BB :)
Hej dziewczyny caly dzien jakos nie moglam się zabrac zeby z wami pisac. Slabo sie dzis czuje i fizycznie i psychicznie. Rozmawialam z kims służbowo i nie chcąc mówić o ciąży powiedzialam ze niedługo prawdopodobnie będę szla na zwolnienie. I pozniej jak sobie uświadomiłam to prawdopodobnie... ja caly czas nie wierze ze ta ciąża się uda strasznie mnie boli mój stan psychiczny i później juz chodzilam taka zamulona macajac sie po cyckach szukając w tym potwierdzenia ze wszystko jest ok. Zawsze bylam twarda psychicznie a ta ciąża mnie rozklada na łopatki. Czuje się taka bezsilna.... No to wygadalam sie jak na kozetce u psychologa Nie nadrobie wszystkiego o czym dziś gadalyscie. Katarzyna jak slysze twoja historie to az mam ciarki Ktos pisal o pracodawcy co nie chce płacić za zwolnienie. Nie rozumiem takiego chamstwa i mimo ze sama jestem pracodawcą uważam ze komys takiemu należy sie tylko sąd pracy i mocna kara. Kasieczna piekna fota z usg nie martw sie tym plusem i jeszcze chyba nie napisala jak po wizycie wgoracejwodziekapana czekamy na dobre wieści bardzo!
Ja miałam usg wczoraj. Dzidziuś ma już 2,5cm A następne, już genetyczne 7.05.
Dzisiaj przyjęli mojego synka do publicznego przedszkola od września Bardzo się cieszę, bo teraz płacimy za prywatne 900zł miesięcznie
Tylko teraz się trochę boję, czy fakt że będę na L4 a potem na macierzyńskim nie sprawi, że nas jednak nie odrzucą. No bo teraz wypełniając papiery rekrutacyjne wpisałam, że pracuję 8h dziennie a to się niedługo zmieni. Ewel Ty pracujesz w przedszkolu, może coś poradzisz? Bo teraz boję się, że wypowiem umowę w prywatnym, publiczne nas pogoni i będziemy w ...
Dzisiaj przyjęli mojego synka do publicznego przedszkola od września Bardzo się cieszę, bo teraz płacimy za prywatne 900zł miesięcznie
Tylko teraz się trochę boję, czy fakt że będę na L4 a potem na macierzyńskim nie sprawi, że nas jednak nie odrzucą. No bo teraz wypełniając papiery rekrutacyjne wpisałam, że pracuję 8h dziennie a to się niedługo zmieni. Ewel Ty pracujesz w przedszkolu, może coś poradzisz? Bo teraz boję się, że wypowiem umowę w prywatnym, publiczne nas pogoni i będziemy w ...
Ester Kochana nie boj sie prawda jest taka ze jestes mama na etacie a to ze bedziesz na zwolnieniu to jest osobna kwestia. Przeciez musial by to kazdy aktualizowac co pol roku.... Bo co chwile ktoras z mam jest w ciazy. Dostaliscie sie i macie prawo zrezygnowac z prywatnego kiedy chcecie oni nie maja wplywu na reszte:-))
Ester spoko moj tez sie dostal do panstwowego od wrzesnia i pytalam wlasnia ta babeczke co z moja ciaza a ona powiedziala ze nie wazne ze jestem na l4 wazne ze mam etat czyli jestem mama pracujaca :-) ja mialam usg 3 tyg temu jeszcze 4 dni i zobacze dzidzie.
Sylka ja sobie pomyslalam tak ze poprzednio biegalam na usg co tydzien i nic mi to nie dalo co ma.byc ro bedzie nikt nie zagwarantuje nam ze bedzie dobrze musimy same w to wierzyc o myslec pozytywnie bo inaczej to sie wykonczymy. Mi juz przeszło nie boje sie... Bedzie dobrze i kropka.!
reklama
Katarzyna92
Fanka BB :)
Popieram ewel trzeba być pozytywnej myśli... a lekarz też mnie przestrzegał żebym nie wpadła na pomysł częściej niż chodzę do niego wybierać się na jakieś usg bez potrzeby bo to też ponoć nie jest zdrowe dla dziecka...