reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Makartaka84 kurde ja wg om w czwartek koncze 9 tc i zero objawow tak samo! Zero sennosci, zmeczenia, zachcianek, nic. Cycki czasem pobolewaja ale teraz to w ogole ich nie czuje i mam paranoje, ze mi nic nie smierdzi, ze nie mam zachcianek jakichs boli glowy czy brzucha....nic! I sie martwie czy wszystko jest ok. Troszke mi sie brzuch chyba uwydatnil;) Za tydzien ide do lekarza wiec wtedy bede miala potwierdzenie czy wszystko jest ok bo jak na razie to sie czuje jakby mi wszyscy wmawiali ze jestem w ciazy i kazali o siebie dbac bo ja tego w ogole nie czuje:/

reklama
Blueberry bardzo mi przykro. Trzymaj się kochana!

Ewel ja mam bardzo dużo tego kwasu foliowego bo oprócz Femibionu to jeszcze taki kwas foliowy na receptę ze względu na dużą dawkę. Lekarz mówił, że to ze względu na moje problemy z hormonami przed ciążą. W pierwszej ciąży mi tyle suplementów nie przepisywał a teraz widzę, że na wszystko bardzo chucha.

Ester rozumiem;}
Obudzilam sie bez bolu glowy ale ulga....
Dziewczyny tez macie uczucie takiego rociagania/rozpychania w pochwie gdzies tam.na sciankach..... Dziwne uczucir

Ewelisia zrób sobie przed wizytą jeszcze raz b.moczu z posiewem. Niech lekarz sprawdzi czy domowe leczenie Ci pomogło. Z bakteriami w moczu w ciąży nie ma żartów. Ja właśnie na silniejszych lekach jestem bo urosept niestety nie pomógł i się zrobiło zapalenie pęcherza.

Ja pobilam rekord spalam od 19 do 7 z nocna przerwa na krakersa i siku. Wczoraj mnie tak mdlilo ze wolalam usnac zeby tego nie czuc :/ To rozpychanie tez czuje, niby jak na okres ale inaczej czuje czesto i dosc mocno ale to nie ból. Dziwne uczucie. Teraz czytam blueberry tak mi przykro :(

Ja jak po calym dniu sie juz poloze to po jakiejs godzinie mam takie dziewne uczucie w brzuchu gdyby to byla starsza ciaza to powiedzialabym ze czuje jak sie dzidzius wierci ale ze to 11 tydzien dopiero to po zmeczeniu pewnie wszystko sie rozluznia i jelita fikaja

reklama
A ja mam jakieś zawroty głowy i nieustanne mdłości nadal. Tak sobie myślę jakby sie dalo to bym przespala ten pierwszy trymestr jak niedzwiedz zimę :D

Do góry