reklama
Tez mam nivea i drugi z emolium na wiatr i cos tam. Tez fajny. Nivea kupilam zaraz od urodzenia ale wtedy uczulal. Chyba za mocno pachnial. Teraz jest ok.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem jak u Was ale u mnie młody ma teraz fazę na powtarzanie wszystkiego co mu się pokarze. A jak widzi, ze nas to cieszy to powtarza jeszcze chętniej. Zaczyna też testować stanie bez trzymanki ale jeszcze z dużą niepewnością. Za to wdrapywanie sie na schody opanował do perfekcji
Uwielbia jak mu się spiewa, a jak robi to tata to już w ogóle super
Dziś u dziadków testowaliśmy łóżeczko turystyczne, jako kojec sprawdziło sie super a bałam sie, ze już duży jest i nie będzie chciał się w nim bawić.
Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom
Uwielbia jak mu się spiewa, a jak robi to tata to już w ogóle super
Dziś u dziadków testowaliśmy łóżeczko turystyczne, jako kojec sprawdziło sie super a bałam sie, ze już duży jest i nie będzie chciał się w nim bawić.
Moja wogole tak jakoś mową przestała się interesować , nie wiem czy na tym etapie to normalne :/
Też powtarza po mnie różne rzeczy.
Dopasowują wasze maluchy kształty ? Moją takie rzeczy jeszcze nie interesują , ogólnie jakieś takie zabawy "z sensem" to za dużo ją nie interesują
Też powtarza po mnie różne rzeczy.
Dopasowują wasze maluchy kształty ? Moją takie rzeczy jeszcze nie interesują , ogólnie jakieś takie zabawy "z sensem" to za dużo ją nie interesują
NaNa, u nas z mową też bez rewelacji. Powtarza różne gesty także może później przyjdzie kolej na mowę.
Jeśli chodzi o zabawy z sensem to od czasu do czasu robię podejście ale zainteresowania brak. Układanie piramidek i dopasowywanie kształtów na razie na zasadzie obserwacji jak mama robi ale żeby tak sam... wybiera prostsze rozwiązania, czyli klocki wrzuca głównym dużym otworem.
Jeśli chodzi o zabawy z sensem to od czasu do czasu robię podejście ale zainteresowania brak. Układanie piramidek i dopasowywanie kształtów na razie na zasadzie obserwacji jak mama robi ale żeby tak sam... wybiera prostsze rozwiązania, czyli klocki wrzuca głównym dużym otworem.
reklama
Moja uwielbia kubeczki z fisher początkowo tylko rozwala la układane przeze mnie wieże potem nauczyła się składać jeden w drugi a teraz już buduje wieże z trzech lub czterech klocków robi to bardzo powoli i ostrożnie... krztalty opanowała do perfekcji przy stoliku który dostała na roczek. Teraz na fazę na lalki ciagle wozi głównie w spacerowce... lub ja ją w niej woze uwielbia tylko kręgosłup bardzo boli...
Dzisiaj kupiłam w Auchan kalosze były takie piękne ze nie mogłam ich nie wziąść mała pół godziny w nich chodziła po domku... tylko rozmiar 23 nie wiem czy nie będą za małe wiosna skoro teraz ciapki i kozaki na 22? Jak myślicie?
Ja tymi kupkami bym się nie przejmował a moja robi różne na przemian raz sluzowate raz normalnie... lekarz mówi ze jeśli nie ma innych przy tym objawów to wszystko ok... raz żołądek lepiej trawi raz gorzej... cały czas zmieniany dietę wprowadzamy nowe potrawy nie zawsze żołądek nadąży...
Dzisiaj kupiłam w Auchan kalosze były takie piękne ze nie mogłam ich nie wziąść mała pół godziny w nich chodziła po domku... tylko rozmiar 23 nie wiem czy nie będą za małe wiosna skoro teraz ciapki i kozaki na 22? Jak myślicie?
Ja tymi kupkami bym się nie przejmował a moja robi różne na przemian raz sluzowate raz normalnie... lekarz mówi ze jeśli nie ma innych przy tym objawów to wszystko ok... raz żołądek lepiej trawi raz gorzej... cały czas zmieniany dietę wprowadzamy nowe potrawy nie zawsze żołądek nadąży...