reklama
Moja starsza tak się bujała z 2- 3 tygodnie zanim ruszyła.
Mała na razie się nie buja, ale pozycje e do raczkowania przyjmuje...ale ona jest taki malutki krasnalek, że śmiesznie to wygląda. Jakby noworodek raczkował
Ja ubieram lekko bo jak dziecko troszkę zmarznie to nie oznacza, że od razu zachoruje, a hartowanie sie naprawdę opłaca...
Przedszkolanki w przedszkolu starszej córki upominały mnie, że za lekko ubieram dziecko, ale już tego nie robią bo moja córka ma najlepsza frekwencję. Nie opuściła ani dnia z powodu choroby
Mała na razie się nie buja, ale pozycje e do raczkowania przyjmuje...ale ona jest taki malutki krasnalek, że śmiesznie to wygląda. Jakby noworodek raczkował
Ja ubieram lekko bo jak dziecko troszkę zmarznie to nie oznacza, że od razu zachoruje, a hartowanie sie naprawdę opłaca...
Przedszkolanki w przedszkolu starszej córki upominały mnie, że za lekko ubieram dziecko, ale już tego nie robią bo moja córka ma najlepsza frekwencję. Nie opuściła ani dnia z powodu choroby
dziecko prędzej zachoruje z powodu przegrzania latem niż z powodu zimna.
i to malaja pisała do Ciebie.
ja swojego ubieram w krótki rękawek. body na ramiączkach, spodenki i skarpetki kocyk jak zaśnie.
ciągle jesteśmy rekordzistami z naszymi 6 zębami :-)
i to malaja pisała do Ciebie.
ja swojego ubieram w krótki rękawek. body na ramiączkach, spodenki i skarpetki kocyk jak zaśnie.
ciągle jesteśmy rekordzistami z naszymi 6 zębami :-)
ja młodego też nie przegrzewam, ale u nas dziś było tylko 12st i mocny wiatr :/ ale jak było po 22st. to na gołe nogi z nim chodziłam i bez czapki (albo kapelusik od słońca) i nic mu nie było. ale mijałam rodziców co dzieci w wózku zakryte jeszcze tymi pokrowcami zimowymi, myślę,że to już przesada. NaNa jak Twoja córcia się nie poci na karczku to znaczy,że jest dobrze ubrana u nas dalej zęby dwa, góne swędzą ale jakoś dajemy radę. no i klocek wg domowej wagi ma już 9,5kg. Ciuszki powoli 80 zakładamy, 74 są na styk. Czy to dziecko nie zamierza zwolnić??
A ja się dzisiaj popłakałam... wróciłam do pokoju w którym moja mała urzędowania na dywanie a Nadia siedzi po prostu siedzi na dywanie i wcina zabawkę pięknie wyprostowana i się śmieje... tak bardzo się ucieszyłam i wzruszyłam...
Każdy kolejny sukces naszych maluchów jest i naszym sukcesem...
Nadii nigdy nie przegrzewam.. dzisiaj zakładam bluzkę z długim rękawem plus taka kamizelka cienka geterki i czapkę taka z dziurkami cienka tylko od wiatru...
My po ostatnim szczepieniu kolejne za pół roku chyba że zdecyduje się a pneumokoki to zaszczepie w sierpniu...
Każdy kolejny sukces naszych maluchów jest i naszym sukcesem...
Nadii nigdy nie przegrzewam.. dzisiaj zakładam bluzkę z długim rękawem plus taka kamizelka cienka geterki i czapkę taka z dziurkami cienka tylko od wiatru...
My po ostatnim szczepieniu kolejne za pół roku chyba że zdecyduje się a pneumokoki to zaszczepie w sierpniu...
Każdy etap rozwoju nasze maluszki muszą przechodzić jeden za drugim i z każdego bardzo się cieszymy... kilka dni temu zaczęła raczkowac do przodu a dzisiaj już siada sama z raczkowania....
Niedługo i wasze dzieciaczki będą brykac po podłodze... jesteśmy pierwsze bo Nadia jest starsza od niektórych dzieciaczków nawet o miesiąc...
Niedługo i wasze dzieciaczki będą brykac po podłodze... jesteśmy pierwsze bo Nadia jest starsza od niektórych dzieciaczków nawet o miesiąc...
reklama