reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Miniaaa no płakała jak szalona jak to wkładali. Ale bardziej płakała przy pobieraniu krwi. Juz wiem ze szczepionki będą masakryczne.
Maselko82 mieliła języczkiem tak jakby coś się jej cofalo do buzi z żołądka. Czasem miała kwaśny Smoczek i bezdechy zauważyliśmy jak śpi.

Miniaaa no płakała jak szalona jak to wkładali. Ale bardziej płakała przy pobieraniu krwi. Juz wiem ze szczepionki będą masakryczne.
Maselko82 mieliła języczkiem tak jakby coś się jej cofalo do buzi z żołądka. Czasem miała kwaśny Smoczek i bezdechy zauważyliśmy jak śpi.
A kwasny smoczek jak odkryliscie? A nie przez ulewanie to wszystko?

NaNa 8 współczuję bardzo Twojej córeczce i Tobie też bo patrzeć na cierpiące dziecko to dla każdej matki coś strasznego zwłaszcza ze nie można pomóc. . . N
U nas kolka prawie przeszła ale takie nerwowe to moje dziecko i ruchliwe ze boje się ze sobie krzywdę zrobi ... od kilku dni nie mogę jej na plecach położyć bo chodzi na czworaka brzuchem do gory autentycznie staje na głowie i stopkach brzuch klatka i pupa w górze i jeden ruch i jest do połowy za przewijakiem taka silna nic nie pomaga trzymanie za nogi zapiera nie nóżek podkład anie poduszki pod nóżki po prostu nic. Do tego spała dzisiaj 3 razy po 15 minut mam nadzieje ze zaraz uśniesz i przepisy cała noc bo padam na twarz... każda z Was ma pewnie ciężkie dni i chwile jak sobie radzicie bo ja wylądował nerwy na moim mężu i nie wiem jak długo on to zniesie

A jeśli chodzi o to mielenia to moja mała od urodzenia tak miała czasami tak jakby jej się odbiło i cofnął serek ale nie wyleciał z Buzki z powrotem połyka la przy tym się krzywila i czasami popłakałam ale smoczka nie sprawdzałam i juz jej to minęło jakiś czas temu.

reklama
Smoczek kwaśny odkryłam, bo jak tak robiła języczkiem i go wyplula to sprawdzałam na sobie go. Wiktoria nie ulewa w ogóle także to nie dlatego. A badanie konieczne bo są tez bezdechy jak spi.
Wiki tez robi taki MOSTEK ze opiera się tylko na piętach i głowie.

Do góry