reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Ja mam tommee tipee anty kolkowe i zwykle. Boczkiem się ulewa bo,lapczywie pije. Na początku smoczki się zasysaly ale teraz narazie jest ok.
Ja mam Sopelek do noska, obrzydzalo mnie to ale skoro ma Małej ulżyć to biorę to na cyce :p

reklama
Tez używam Pampers ale zastanawiam się jakie jeszcze są w miarę OK. Narazie te są w ok cenie, bo staram sie kupować jak są w promocji po 4 lub 6 paczek w jednej.

ja tez i pieluchy i chusteczki staram sie kupowax w promocji i tak zawsze sprawdzam w necie gdzie i jakie sa oferty ...
a co do butelek to widze ze wszystkie dzialaja podobnie ... zastanawiam sie nad zmiana na aven anty kolkowe bo z tymi dr brown's to mycia a mycia jest ...

Mam też jedna z Avent 260ml ale młoda nie chce tego Smoczka z niej nawet do buzi wziąć. Jest twardszy i ma całkiem inny kształt.

cześć, jakoś mi się ostatnio czytać udaje le z odpisywaniem już gorzej

mamy butelkę avent i tomee tipy i nie widzę różnicy
jak słabo ssie to leci boczkiem
ale u nas butelka tylko sporadycznie
głównie pierś

pieluchy kupuję baby dream z rossmanna, nie mają naciąganych pasków z rzepami ale poza tym ok
chusteczki też z tej serii

jak słyszałam pierwszy raz o tym katarku do odkurzacza to myślałam, że jaja sobie ze mnie robią
raczej się nie odważę

Ja nosek czyszczę chusteczka higieniczna nasączona woda, robie rulonik i czyszcze delikatnie. Wydaje mi sie ze gruszki i ten katarek do odkurzacza jest za mocny ale moge sie mylic.

Pieluchy uzywamy z Dada a chusteczki mam koncowke z tesco bezzapachowe ale caly czas z Rossmana - Tami

reklama
Do góry