reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
A ja dzis tort i zaraz potem sajgonki :D +9kg. Wrocilam z imprezy, nie dla mnie juz takie alkoholowe spotkania nie ogarniam ;) Ewel kontroluj ale to na pewno wziernik. Pisza ze i po seksie mozna plamic bo jestesmy tak ukrwione byle nie żywą krwia. A ty ostatnio non stop na ip i tam grzebali :) pisalyscie cos o kopaniu w zebra mój tam n lubi rece i glowe wkladac i to tak nie na chwile a co najmniej pol godziny ałaaaa a jak drugi w tym czasie pcha glowa na szyjke to jest kombo tortura :)
Ide chyba spac bo jestem wymordowana

u mnie cały czasm + 5kg, ale mam taka ochote na swiezutkie słodziutkie pączki kazdy z innym nadzieniem najlepiej domowej roboty albo jakąś bułke drozdzową z nasełkiem, dzemem czeresniowym albo miodem i do tego kakao gorące o ranyyyyyyyyy ale bym wpadła w to ......a tu zonk juz mi sie nocami snia takie bułki slodkie mmmmm

u mnie cały czasm + 5kg, ale mam taka ochote na swiezutkie słodziutkie pączki kazdy z innym nadzieniem najlepiej domowej roboty albo jakąś bułke drozdzową z nasełkiem, dzemem czeresniowym albo miodem i do tego kakao gorące o ranyyyyyyyyy ale bym wpadła w to ......a tu zonk juz mi sie nocami snia takie bułki slodkie mmmmm

Musisz koniecznie zjeść :) ewidentnie widać ze to silna zachciewajka ciążowa :D

reklama
No i umie już od rana zrobione przemeblowanie sypialni :) łóżko weszło na sam styk :p ma się te oko. I miejsce na łóżeczko się zrobiło, ale postanowiliśmy rozłożyć je i przygotować dwa tyg Przed terminem. Myślę że starczy :) żałuję że wcześniej tak nie robilam bo odrazu więcej miejsca w sypialni się zrobiło

Do góry