reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Macie racje, ja pzy pierwszej ciazy tez bardziej panikowalam, a potem po porodzie myslalam ze oszaleje...to dopiero sie zaczyna - choroby,czuwanie w nocy, strach czt sie najada, czy ma alergie czy oddycha, w brzuszku wiadomo ze zawsze przy nas i dobrze zaopiekowane i najedzone, a poza brzuchem - strach sie bac czasem

reklama
jak ja jestem dziś zmęczona :-) oooooo masakra.... i ciągle głodna. też tak macie???? i ciągle chce mi się jeść czegoś tłustego.

a mój synek ma czkawkę :-)

Ewel, zamienilabym sie z Toba. Bo ja dla odmiany mam ogromna ochote na lody i jadlabym litrami... woda zdrowsza i w tylek tak nie idzie :)

Ja od dwóch tyg mam takie pragnienie ze czasem az mi sie wszystko zakleja w buzi az sie ostatnio bałam ze cukrzyca czy co nigdy tak nie miałam po wodzie z brity boli mnie żołądek i pije mineralna na butelki normalnie

Jaki ja mam brzydki brzuch matko. Wyszlam z wanny i niechcacy nago stanelam przed lustem od jakiegos czasu tego nie robie i co tam zobaczylam ze ta moja pilka jakas taka szpiczasta i opadnieta normalnie taki opadajacy brzuch jak maja osoby otyle ale to nie ltuszcz tylko wiadomo nabrzmialy wypelniony brzuch. Jeju jak ja zazdroszcze dziewczynom ktore kochaja siebie w ciazy bo ja serio niecierpie na siebie patrzec a teraz jeszcze ten brzuch wyglada jakbu mial spasc na ziemie. Leeeeee plakac mi sie chce. Siedza zawinieta w szlafrok i pije kakao bede po nim jeszcze grubszz.
Teraz byl moj czas na panike i marudzenie. Dlatego tak dobrze mi sie ostatnio oddycha bo z cyckow opadl na kolana

Claudia, jeszcze "chwila" a bedziemy wracac do swoich normalnych ksztaltow... choc czuje sie podobnie to juz wiemy ze blizej niz dalej. A kakao - zawsze dobre. Ja bede wcinac wafle ;-)

reklama
Do góry