Ja jestem z tychow ale moj szpital byl zamknietu przyjechala karetka pp rozmowie z moim lekarzem najblizszy szpital mam w mikolowie ale tam by sobie nie poradzili z moim porodem mok lekarz cala droge rozmawial z dyspozytorka zeby zawiezli mnie na ligote bo w mikolowie mi nie pomoga ale oni maja nakaz zawozenia do najblizszej placowki i zawiezli mnie na mikolow nie bylo gadania dopiero jak na mikolowie stwierdzili ze mi nie pomoga to wsadzili mnie w ta sama karetje i zawiezli na ligote.wiec co do wysylania karetek i wozwnia tam gdzie sie chce wiec cos na ten temat z doswiadczenia ze tak nie jest
Naturalny porod bez powiklan to nie jest zagrozenie zycia a do takich wypadkow wysylane sa karetki. Gdyby karetka jezdzila do kazdego wezwania to nikt nigdy by sie jej nie doczekal .
Jak boicie sie ze nie bedzie nikogo to juz teraz zadzwoncie do taxi i zapytajcie ile by kosztowal kurs do waszego wybranego szpitala i miejscie na boku przygotowana odlozona gotowke iz nr zeby sie nie denerwowac.
Naturalny porod bez powiklan to nie jest zagrozenie zycia a do takich wypadkow wysylane sa karetki. Gdyby karetka jezdzila do kazdego wezwania to nikt nigdy by sie jej nie doczekal .
Jak boicie sie ze nie bedzie nikogo to juz teraz zadzwoncie do taxi i zapytajcie ile by kosztowal kurs do waszego wybranego szpitala i miejscie na boku przygotowana odlozona gotowke iz nr zeby sie nie denerwowac.
Ostatnia edycja: