reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ja oglądam łezka w oku mi sie kręci zawsze na początku nie podobało mi sie tez ze jak dzieci karmią i dają leki wypraszają rodzica przecież ja mam prawo do tego żeby uczestniczyć w zabiegach nie podoba mi sie to ja jak byłam na oddziale to karmiłam ich przez sondę nawet jak byli w pierwszym szpitalu to moja córka nawet trzymała strzykawkę ja tak myśle ze jak dziecko sie rak wcześnie nie zawsze rodzice nie są przygotowani psychicznie i ważne jest przez ten czas być z dzieckiem psychicznie zaznajomić a tu trzy godziny i spadaj co dowyciaganua dzieci z inkubatora to ja miałam maxa jak był zaintubowany i stan sie pogarsza i pielęgniarka powiedziała mi wprost nigdy nic nie wiadomo co sie stanie a wspomnienia ci zostaną ze mogłaś władne dziecko przytulić a nie tylko trzymać za rączkę u mnie w szpitalu jest grupa wsparcia i raz w tyg szło sie na kawę pogadać z psychologiem po tym dokumencie oczekiwałam czegoś więcej trochę mnie rozczarował :)

Ogladam ten dokument raczej z ciekawosci jak to wyglada w szpitalu od srodka, ale w ogole mnie nie rusza psychicznie. Czasami lezka mi sie kreci na jakies komedii romantycznej, a tu nic, nie wiem dlaczego. Dzis bylismy w kinie na Everest, tez w koncu prawie plakalam.
Ja wlasnie tez mam zamiar zglosic sie do poloznej srodowiskowej.

U mnie nie ma w szpitalu planu porodu na kartce a wszystko się omawia na bieżąco tzn pytają mówią co i jak i też można od siebie pow czego się oczekuje. Powiem Wam że słabo i tak w szpitalach korzystają z tych planów porodu...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
ewel, no moze i faktycznie nie patrza na ten plan porodu ale wydaje mi sie ze lepiej miec ;)

Moj chlop przeziebiony i mnie cos gardldo boli :/ech...

Do góry