reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

No to ładnie... Ciekawe jak my będziemy się trzymały he. Mi zostało 66 dni czekam już bardzo... Tym co maja dzieci chociaż szybciej czas leci a mi nie ma. Kto brudzic, kto marudzić i tak wolno lecą mi te dni

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja sie przyznam ze jedno opakowanie witamin mam na 3 miesiace bno najzwyczajniej nienpamietam ze mam je brac wyniki mam super dalej zwlekamy z zelazem owszem spadaja powoli wyniki ale to normalne tyle ze zanim spadna na tyle zeby cos brac to ja juz urodze wiec chyba faktycznie srednio dzialaja witaminy
claudia, ja mam teraz drugie opakowanie witamin(od poczatku ciazy) i chyba jeszcze po porodzie będą, tak mam słabo z pamiętaniem o nich. a wyniki w normie, wiec to pewnie tez i od osoby zalezy, a nie zeby brac "bo wszyscy biorą"
hej dziewczyny.
wyobraźcie sobie że poszłam Jasia zawieść do przedszkola i mało 3 razy orła nie wywinęłam. tak mi się słabo zrobiło. ciśnienie mam tak niskie że ledwo się poruszam. tylko na siedząco nie odlatuję. jakaś kompletna masakra. dziś musi być u nas niskie ciśnienie a ja jeszcze wczoraj wypiłam tą pokrzywę która też obniża ciśnienie i mało nie zemdlałam
kawe wypij, ja bez kawy mam takie spadki cisnienia ze sie boje sama w domu zostawac...

piszecie o nospie - ja w drugiej ciazy sporo brałam, w pierwszej prawie wcale. obaj zdrowi, bez problemow napięciowych itp...

dzis mi sie dziub cieszyl jak malego zaprowadzilam, zakladal kapcie w szatni i mi mowi "mamo wiesz, ja luuuubie tu przychodzic" :) no to chyba sie w koncu zaadoptowal nawet jak placzaca dziewczynka weszla to nic nie zareagowal tylko wszedl spokojnie :)

miniaaa uwazaj na siebie:-) moj zeby nabyc praw do emerytury w austrii to jeszcze dlugo by musial pracowac. swoja droga musialabym mu powiedziec, zeby sie dowiedzial jak to wyglada, tylko on miewal czesto tak ze n ie pracowal czasem i 6-7 tyg, , czesc mial platne czesc bezplatne , wiec musialby na pewno z 2 lata dluzej popracowac, zeby te przestoje zalatac.... ahhh mam nadzieje, ze po porodzie bede czula sie lepiej i zobaczymy jak sie to wszystko ulozy.

sylka ja Ciebie i tak podziwiam ja czuje sie kiepsko z jedna mala kruszynka, a Ty nosisz dwojke dzieciaczkow, wiec podejrzewam i dolegliwosci wieksze :tak:

a ja dalej nie wzielm sie za prasowanie, ale dzisiaj musze chociaz troszke bo te torby strasza, kto do mn ie przychodzi to pyta sie czy sie wyprowadzam hehe

podjelam tez decyzje , ze niestety rezygnuje z basenu syna , zapisze go od lutego. Przemyslelismy to i nie wiem jak bede sie czula za tydzien, czy dwa , a ma duzo zajec. Za basen nie zwracaja pieniedzy jak opuszcze zajecia,a przeciez nie bede tam chodzic z noworodkiem czy miesiecznym dzieckiem , wiec szkoda mi , ale trudno. Nie da sie wszystkiego naraz . w lutym mala bedzie miec okolo 3 miesiecy, wiec latwiej bedzie w razie co ja podrzucic siostrze itd maz powiedzial, ze bedzie z synem chodzil na weekend , zeby mu to zrekompensowac - o ile bedzie ;-)

mi zostalom 59 dni :-) oby zlecialo szybko. ale coraz czesciej mam stresa czy wszystko bedzie ok, martwie sie, chcialabym miec juz to za soba

Natalkus Sohappy to znam z innego wątku i tak jej duże dziecko wróżyli i do tego z zębami ze spoglądałem co jakiś czas czy już aby nie po no i bliźniaki tak z sentymentu
Dddmala nie stresuj sie bedzie wszystko dobrze :)

U mnie dzis juz troche lepiej mam wiecej sily przeziebienie chyba odpuszcza uff :)
Co do witaminy d3 to jest prawda ze 90% spoleczenstwa ma niedobor niestety nasz synek mial w zeszlym roku zapalenie stawu biodrowego cyrk na kolkach duzo by pisac koniec koncow lezelismy 2 tyg we wrocku na reumatologi(podejrzenie rzs -tesciu choruje) jak zrobili mu wyniki na d3 to zalamali rece od tamtej pory 2xdziennie bierze bo mial duzy skok wzrostu a witamin brak w organizmie. My z M od tamtej pory tez lykamy :)

Ja sie dzisiaj kiepsko czuje goli mnie glowa i serce strasznie wali ale cisnienie mam ok tyulko ten puls 110 to chyba ta ciagla zmiana pogody raz zimno raz cieplomi tak na zmiane. Do tego dochodza nudnosci jakich nie mialam na poczatku ciazy. Wczoraj schylilam sie schowac patelnie i piscilam pawia na podloge i moj musial sprzatak bo mi tak zle bylo

reklama
Ja tez dzis czuje sie fatalnie brak energii calkowity pada deszcz ponuro i chyva mam slabe cisnienid ...
U mnie rowne 80 dni porodu wiec hohog

Do góry