Katarzyna92
Fanka BB :)
Ja sprzątanie zostawiam na wrzesień jak już wymienią okno balkonowe i drzwi wejściowe to generalne porządki zrobię w całym mieszkaniu...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ech, zakończy się jak urodzę
Po za nieszczęsnym ryzykiem wyliczonym z krwi nic nie wskazywało na zespół genetyczny więc amniopunkcji nie robiłam. Miałam dwa USG połówkowe- jedno u mojego lekarza drugie w poradni genetycznej - oba prawidłowe. Serce jest zdrowe (wg usg), dziecko rośnie symetrycznie, jest bardzo ruchliwe, a to wszystko świadczy o tym, że powinno być dobrze.
Raczej jestem spokojna i czekam na zdrowe dziecko, ale mam czasami takie momenty, że nabieram wątpliwości i nachodzi mnie pytanie, a co jeśli??
Ale mam USG co miesiąc, lekarz wie o moich obawach, zawsze ogląda dziecko uważnie, kontroluje serce, narządy więc im bliżej końca tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że nie ma się już czego bać.