reklama
No u nas tez powoli i stopniowo wprowadzamy nowosci, ale jeszcze nie wiem dokladnie jak to wszytsko ogarnac, bo maly to straszny glodomor, Daje mu piers po godzinie troche jedzenia i za godzine znowu glodny, ale moze po prostu nie najada sie tym co mu daje
a zabkow to nawet nie wiem, slina leje sie litrami, w buzi laduje wszytsko co jest pod reka, ale to od razu zabkowanie nie musi byc
a zabkow to nawet nie wiem, slina leje sie litrami, w buzi laduje wszytsko co jest pod reka, ale to od razu zabkowanie nie musi byc
iwo:)
Fanka BB :)
Hej dziewczyny niestety rzadko tu zaglądam.
Napiszę jutro do admina by dał wam dostęp do zamkniętego wątku. To może trochę potrwać.
Marlena - twoje dziecię też z października?
Judy- Ja dziś 3 podejście do warzyw robię i znów ból brzuszka strasznie dziwne bo od dobrych 2 m-cy jesteśmy na mm. Ze starszą nie było takich cyrków.
Napiszę jutro do admina by dał wam dostęp do zamkniętego wątku. To może trochę potrwać.
Marlena - twoje dziecię też z października?
Judy- Ja dziś 3 podejście do warzyw robię i znów ból brzuszka strasznie dziwne bo od dobrych 2 m-cy jesteśmy na mm. Ze starszą nie było takich cyrków.
No moja 4,5 ja chciałam piersią i to bardzo ale skończyło się marnie. Musiałam dokarmiać mm a mimo ze porod sn to mleka 3 dni nie miałam. Nawet w szpitalu mnie podłączali pod elektryczną dojarkę i udało się w 3 dni uciułać 5 ml... No cóż ważne ze karmiłam a teraz mm bo już miałam dosc szarpania się o kp i 0 mleka w piersiach
Sa listopadowe dzieciaczki sa jestem mama jednego z nichnie mozliwe zeby nie bylo maluszkow z listopada!
zawsze to razniej )
hej mamuśki też jestem nowa. Pomyślałam ze fajnie byłoby porozmawiać z innymi mamuskami i podzielić się informacjami. Zawsze w grupie raźniej
reklama