ostkapa No niestety mój M nic mi nie pomaga... nieraz jak chce się iść wykąpać to proszę go by się zajął małą 15 min. A tak to cały boży dzień jesteśmy same. Jak M wraca z pracy Je obiad i kładzie sie spać, a po spaniu idzie do garażu i coś tam robi bądź kosi trawę przychodzi i nalewa mi wodę do wanienki Ja ją kąpie i ja ją usypiam.
My mamy jeszcze rozmiar 68 i jeszcze się nic nie zapowiada na 74. A pieluszki Używam huggies na zmianę z pampers rozmiar 3. Dady jeszcze nie próbowałam.
esme a dlaczego spanie na wznak jest złe???? bo moja tak tylko śpi z głową w bok.
I jest Sukces!!! Już z małą oki. Otrząsnęła się po stracie cycy Je mleko na noci w dzień!!!!
Nasz dzień jest taki:
6-7 mleko 120ml
9 Kaszka ryżowa 120 ml
11-12 mleko 120 ml
14 zupka mały słoiczek
16-17 obiadek (mały słoiczek)
18 deserek lub o 19 kaszka 60ml
20.30 mleko 180 ml
Mniej więcej tak to wygląda ale oczywiście uzależnione to jest o której wstaje rano i ile śpi w dzień.
My mamy jeszcze rozmiar 68 i jeszcze się nic nie zapowiada na 74. A pieluszki Używam huggies na zmianę z pampers rozmiar 3. Dady jeszcze nie próbowałam.
esme a dlaczego spanie na wznak jest złe???? bo moja tak tylko śpi z głową w bok.
I jest Sukces!!! Już z małą oki. Otrząsnęła się po stracie cycy Je mleko na noci w dzień!!!!
Nasz dzień jest taki:
6-7 mleko 120ml
9 Kaszka ryżowa 120 ml
11-12 mleko 120 ml
14 zupka mały słoiczek
16-17 obiadek (mały słoiczek)
18 deserek lub o 19 kaszka 60ml
20.30 mleko 180 ml
Mniej więcej tak to wygląda ale oczywiście uzależnione to jest o której wstaje rano i ile śpi w dzień.