reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Lo kurde, to ja twarz nie dosc ze spuchnieta mam, nos jak kartofel, a usta wygladaja jakbym nimi z tydzien pracowala... plus do tego pryszcz na pryszczu... To jak ktore mamusie sie rozpakowuja w tym tyg??? Mi kazdy przepowiada, ze ja dzisiaj jeszcze, w swoje 22 urodziny, Hehe. Niby cos mnie zbiera, i jakby mi sie wody saczyly, ale czy zdaze do 24? Pewnie nie.

hehe, wszystkiego najlepszego!!!!

Ja też mam dzisiaj urodziny, tylko ze mam o 8 lat więcej od ciebie, okrągłe 30ste:-) i raczej prezentu w postaci narodzin synka nie będzie:-D:-D

reklama
Ja już dzisiaj w nocy myslałam, że na porodówce wyląduję... Obudziły mnie mega skurcze, na początku nie sprawdzałam czasu, a potem wzięłam telefon, skurcze równo co 7min! Wywlekłam się z łóżka, wlazłam do wanny, leżałam chyba z godzinę. W międzyczasie mąż się obudził, wszedł do łazienki i przeżył ogromny szok jak mnie w środku nocy w wannie zobaczył:-D Położyłam się do łóżka, skurcze słabły i stawały się coraz rzadsze i nieregularne, co 10, 12, 15 min. W końcu zasnęłam a rano wstałam jak młody bóg, bez jakichkolwiek objawów.... Jutro rano jadę do mojej gin, ciekawa jestem co tam u mnie nowego....

Cyntek ja to myślę, że ty masz parcie, ale głównie na poród już, teraz i zaraz :-D

hehe, wszystkiego najlepszego!!!!

Ja też mam dzisiaj urodziny, tylko ze mam o 8 lat więcej od ciebie, okrągłe 30ste:-) i raczej prezentu w postaci narodzin synka nie będzie:-D:-D

gosiagro pamietam cie z forum czerwiec 2010 choc malo sie udzielalam a wiecej czytalam to mam Tymka z 06.2010 i teraz czekam na Polke termin na 4 listopad i tez 30 na karku :-):-)

Generalnie to dużo listopadowek rodzi w październiku :)

Ja spalam trzy godz. Miałam skurcze regularne co 10 a pozniej co 8 minut. Idące od krzyza i odbytu do przodu brzucha. Jedne słabsze drugie mocniejsze. A przy tym czasami dziwne klucie w szyjce.
Pozniej zasnelam.
No i o 6 obudził mnie bol stawów i ucisk na odbyt. Ehhhhh

reklama
gosiagro pamietam cie z forum czerwiec 2010 choc malo sie udzielalam a wiecej czytalam to mam Tymka z 06.2010 i teraz czekam na Polke termin na 4 listopad i tez 30 na karku :-):-)

ooo cześć:-) fajnie:-)
jak tam Tymek się ma? Chodzi do żłobka lub przedszkola? Ja z moją Majusią jestem w domku, we wrześniu pójdzie do przedszkola

Do góry