reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

olii88 na zimę z filtrem UV to chyba nie jest konieczność tym bardziej, że raczej w wózku nasze dzieciaczki będą i tego słońca u nas o tej porze roku tyle co kot napłakał ;-). U nas się sprawdził Nivea krem na każdą pogodę. a ten Aquastop to chyba Ziołolek produkuje??

reklama
mdm - książke by można było o nas napisać od 16 lat mega problemy z płodnością 3 poronienia mam za sobą kilka zabiegów operacyjnych i to tak wszystko przekłada sie na cc .

ciecie nie jest takie straszne. najgorsze to chyba jak po kilkunastu godzinach naturalnego porodu robią w stresie ciecie. albo jak nie zrobia go na czas.
ja bym chyba wolala , mimo, ze to jest operacja powazna, a potem ból i koniecznosc oszczedzania sie.
wszystko bedzie dobrze.
teraz twoja kolej czy ktos cie wyprzedzi?

hej dziewczyny,
wczoraj byłam na wizycie 36tc i lekarz powiedział, że nie obiecuje, że się spotkamy za 2tyg:szok:,po badaniu pocieszył mnie, że z tego co widzi nie zanosi sie na ciężki poród(powiedziałam mu, że jak bedzie bolało to złożę reklamację:-D), więc mam ciężki plan na dzisiaj-spakować wreszcie torbę, żeby później paniki nie było..chyba powoli dociera do mnie, że to juz niedługo...

Hej dziewczynki. ja dostałam wczoraj bóli, ale kompletnie nieregularnych... byłam z przyjaciółką na kawie i mnie złapało, więc szybko wsiadłam w samochód i wróciłam do domu, dobrze, że Mały u teściowej to mogłam trochę poleżeć... Wzięłam dwie nospy i po jakimś czasie przeszło. Wieczorem znowu mnie złapało, wzięłam długą kąpiel i minęło, ale jakoś tak dziwnie się czułam, Olek strasznie mnie tłukł "na dole" aż mnie to bolało... Noc minęła w miarę spokojnie, a teraz jest ok. Miałam stracha, nie powiem....

ostkapa a Ty widzę że z Pułtuska jesteś. Zamierzasz rodzić tam w szpitalu? Słyszałam że ładny nowo wyremontowany szpital tam jest?

Tak, jestem z Pułtuska i faktycznie zamierzam tutaj urodzić. Mamy nowy szpital, dobrze wyposażony:-) poza tym blisko mam do niego:-) Leżałam juz w nim na oddziale ginekologicznym i póki co wiele im do zarzucenia nie mam, mam nadzieję że tak samo będzie z położniczym:-)

Tak, jestem z Pułtuska i faktycznie zamierzam tutaj urodzić. Mamy nowy szpital, dobrze wyposażony:-) poza tym blisko mam do niego:-) Leżałam juz w nim na oddziale ginekologicznym i póki co wiele im do zarzucenia nie mam, mam nadzieję że tak samo będzie z położniczym:-)

a JAK tam jest ze znieczuleniem?Już przeczytałam na stronie że jest za free.... A chodzisz do ginekologa który pracuje w tym szpitalu??

Ostatnia edycja:
reklama
Ja już też mam dość. Czuję się jak wielka ciężarówa, na dodatek sztucznie napompowana w srodku. Spać nie mogę, a jak w końcu zasnę to zaraz chce mi się zmienić pozycję i oczywiście budzę się, bo taki wieloryb sam z siebie się nie obróci. Na dodatek moja ukochana kocica nic tylko by się na mnie wspinała - nie wiem dla niej to chyba zdobywanie K-2 ;) i tam mi się układa w kłębek.
Nie mam siły ogarnąć mieszkania, bród się zbiera po kątach, facet jak przychodzi to też zmęczony i głupio mi bez przerwy go szturchać - zrób to, zrób tamto...
Na dodatek ciągle narzekam, mam doła, a wczoraj pogoniłam jakiegoś babsztyla, który sobie umyślał słać rozchichotane smski do mojego P.

Jestem wielką, wściekłą babą, wszystko mnie boli i bez przerwy chce mi się płakać. No... Wygadałam się.:confused2:

Do góry