CzarnaAnutka
Wdrożona(y)
Katze też bym takiego babsztyla pogoniła.... ;-) Głowa do góry już niedługo nasze humorki się skończą, za to zacznie się prawdziwy HARDCORE
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a JAK tam jest ze znieczuleniem?Już przeczytałam na stronie że jest za free.... A chodzisz do ginekologa który pracuje w tym szpitalu??
Ja już też mam dość. Czuję się jak wielka ciężarówa, na dodatek sztucznie napompowana w srodku. Spać nie mogę, a jak w końcu zasnę to zaraz chce mi się zmienić pozycję i oczywiście budzę się, bo taki wieloryb sam z siebie się nie obróci. Na dodatek moja ukochana kocica nic tylko by się na mnie wspinała - nie wiem dla niej to chyba zdobywanie K-2 i tam mi się układa w kłębek.
Nie mam siły ogarnąć mieszkania, bród się zbiera po kątach, facet jak przychodzi to też zmęczony i głupio mi bez przerwy go szturchać - zrób to, zrób tamto...
Na dodatek ciągle narzekam, mam doła, a wczoraj pogoniłam jakiegoś babsztyla, który sobie umyślał słać rozchichotane smski do mojego P.
Jestem wielką, wściekłą babą, wszystko mnie boli i bez przerwy chce mi się płakać. No... Wygadałam się.
Hej. Nadal w dwupaku. Za to nie mogłam spać a dziś funkcjonować bo takie bole krzyża mam!
Już chce urodzić.