reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Dziewczyny ile w was energii od samego rana !! :D Oddajcie trochę ..:)
Mnie ogarnęła nie moc ... Jakoś tak snuję się po domu bez większego celu ...muszę sobie jakieś zajęcie znaleźć.
Nie byłam w stanie przeczytać wszystkich postów od początku i nie wiem czy wielkość brzuszka była już poruszana , ale bardzo mnie to ciekawi kiedy u was pojawiły się piłeczki :D Ja tak strasznie nie mogę się doczekać swojej.... sąsiadki się ze mnie śmieją , że nie wiem co gadam , ale pomimo tego i tak bym chciała żeby już był tak bardziej widoczny ... :(

reklama
moj zwolnienie w marcu wystawil mi na 5 a nawet 6 tygodni wiec z tym max 4 tygodnie o nie do konca prawda

ja juz po zakupach no troche poszalalam ale zakupki udane wiec nie zaluje wydanej kasy :)

Happy Ana ja już mam piłeczkę i strasznie się z tego cieszę, część naszych brzuszków możesz popodglądać tutaj: https://www.babyboom.pl/forum/listopad-2012-f452/brzucholcowo-57628/ :-)

Mój gin też wystawia na max 4 tygodnie, ale chyba dzień czy dwa dni do przodu też wystawia, ale nie jestem pewna.

Agamatii, Lola trzymam kciuki za wizyty :-) &&&&

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy jak pójdę do gina w czwartek a zwolnienie mam do piątku to może mi wystawić kolejne od soboty już w czwartek? Miałam wizytę na 15 w piątek ale okazało się że o tej samej godzinie jest dzień mamy u synka w przedszkolu więc musiałam przesunąć wizytę, ps. Sebek dostał taki beznadziejny wierszyk, że sam powiedział ze mu się nie podoba.
Moja mama jeszcze młoda,
więc ubierać lubi się.
Czasem drażni ją pogoda,
bo z ciśnieniem coś tam źle.
:-D:-D:-D Po przeczytaniu wierszyka stwierdził: Mama ale przecież ciebie nic nie ciśnie jak jest brzydka pogoda????:-D

Kto takie głupie wierszyki wymyśla :-D??
Ale na szczęście w ustach takiego malucha wszystko brzmi słodko i ładnie

Mąż wrócił szybciej z pracy wiec przelozylam wizytę na wcześniejsza godzinę i za pól godziny juz mam. Kurcze niby byłam 2 tyg temu i wszystko było ok a jednak stres jest ....

Agamati - gratuluje udanej wizyty:) ja tez juz po i widzę, ze idziemy równo:) a jakie wymiary miało Twoje dzieciatko bo nie napisalas.

reklama
Do góry