reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Witam się z ranka.

Za mną dziś bezsenna nocka o 4:20 duże gały i koniec spania :-) Dziś przywieźli mi kwiatki na balkon i zrobiło się u mnie tak wakacyjnie. Jak cyknę fotki to wam podeślę. Zaraz idę spakować parę rzeczy, jutro wybieramy się do Krakowa na 3 dni. Aha i od 3 dni moje mdłości zredukowały się o 70% jupppi. :-)

Witam się z rana :)
Mam dziś wolne i postanowiłam trochę nadrobić zaległości domowe:-) biegania dziś trochę, ale dam radę:tak:
Synek już w szkole, pranie na ukończeniu; za chwilę wybywam na zakupy... zastanawiam się co dziś zrobić na obiad (ostatnio chodzi za mną zupa serowa, więc może....).
Na15.oo mam wizytę u gina i obawy, czy oby wszystko ok. narastają z minuty na minutę:tak: trzymajcie kciuki, aby z moim maluszkiem było ok.

a na 18.15 na ostatnią próbę przed komunią; jutro tylko jeszcze spowiedź, a wieczorem ozdabianie kościoła....

Miłego dnia....

Gratuluję wczorajszych tak udanych wizyt!!!

Witam:) U mnie też zapowiada się ładny słoneczny dzień:) Wczoraj czytałam prognozy na to lato i podobno czerwiec, lipiec, sierpień mają być upalne:szok: tak jak w 2006 r, ja doskonale pamiętam ten rok bo właśnie wtedy na świat przyszedł mój syn:) Wiem że te prognozy często się nie sprawdzają ale takiego lata jak w zeszłym roku bym nie chciała:no:
Dziewczyny jak tam wasza waga bo u mnie już prawie 3 na+ a apetyt niestety mnie nie opuszcza przez to siedzenie w domu:zawstydzona/y:
Miłego dnia:) i oczywiście udanych wizyt&&&

Witam i ja ;)
Dziś zapowiada sie w końcu ciepły słoneczny dzionek ;):-)
teraz tylko czeka mnie sprzątanko ;) o 14 obiadek a pózniej można leniuchować ;)

Dziewczyny nie kłocie sie ;) La Mari ja posłucham twoich rad bo jestem mało doświadczona ;)

Moja bratowa też na początku tylko słyszała jak masz mało pokarmu to daj butelke, ale jak to ona zawzieła sie i przystawiałam mała co chwile do cyca i dużo piła wody i herbaty z mlekiem i po 2-3 dniach takich prób mleka było coraz wiecej ;)
bo też leżeli my sobie powiemy nie moge karmic itp to wiadomo że psychika robi swoje i jest blokada

Ja najpierw schudłam 3 kilo, a w tej chwili nadrobiłam to + dodatkowe 2 kg :szok: i mi korbolek wywala coraz bardziej.

Nanulika dobrze ze wracasz do domu lepsze to niż czekanie w szpitalu, tylko szkoda że to wszystko tak długo trwa i przysparza Ci to wszystko większych stresów. Życzę miłego weekendu:)

dzien dobry dziewczynki:-) ja bylam dzisiaj na badankach rano, wyniko do 18 moge sobie odebrac w przychodni. wiecie co mam problem i musze sie wam poradzic, otoz bylam dzisiaj na badankach oczywiscie skierowanie mialam od 24.04 i chcialam miec świeze badania zeby nie robic tydzien wczesniej i poszlam dzisiaj wszystko pieknie ladnie a ona do mnie ze grupe krwi dopiero na wtorek bede miec:szok: a gina mam na poniedzialek:szok: myslicie ze mnie opierdzieli??

reklama
Nie, ja też miałam grupę dopiero później. A że okazało się, że mam bardzo rzadką (grupę), to kazał również mężowi zrobić. Chyba chodzi o to, aby dowiedzieć się, że jest konflikt.

Do góry