reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
A u nas upal.................jutro grill, mniam- dopiero otwarcie sezonu u nas będzie
fillifionka możesz przemywać buzię sola fizjologiczną albo nagietkiem- na rumianek uważaj bo czasem uczula.Za parę dni zejdzie.Acha i bez filtru na twarzy nie wychodź z domu-50 się smaruj.I dobrze nawilżaj jakimś kremem delikaktnym na noc-coś hypoalergicznego -w aptece coś ci powinni poradzić.

Kochane smarujcie się wysokimi filtrami bo będziecie płakać jak Wam potem plamy nie zejdą.

Ostatnia edycja:
Elzu! Ogromne gratulacje dla siostry! Najważniejsze ze synek jest juz na świecie i ze oboje czuja sie dobrze :)

Elzu - gratki dla siostry

Estera - my tez bedziemy dzis grilowac na balkonie :) mamy elektrycznego hehehe sezon na dzialce u rodziny juz rozpoczety od tygodnia

a macie moze jakies sprawdzone osrodki w tych miejscowosciach ??? musimy gdzies jechac bo ja zwariuje jak bede siedziala w jednym miejscu choc 1400-1500 to same noclegi nas wyniosa i tak sie zastanawiamy czy nie skorzystac z last minute i jechac do hiszpani to koszt okolo 2500 dla naszej trojki wiec tak szukamy i szukamy

milego dzionka dziewczynki :)

potwierdzam SMARUJCIE SIE WYSOKIMI FILTRAMI BO POZNIEJ BEDZIE PLACZ

Elzu gratulacje ! Najważniejsze, że się urodziło i już jest z mamusią :-)

Kolejny dzień upałów... ja się chyba rozpłynę... nie zdążyłam jeszcze zrobić ciążowo-letnich zakupów i już zaczynam cierpieć z tego powodu...
Chyba wejdę do wanny i już tak zostanę :rofl2:

Witam was dziewczyny po przerwie. U nas też jest ciepło, co sprzyja wypoczynkowi na świeżym powietrzu;) Gratuluję wszystkim wizytującym udanych wizyt, mam nadzieję, że już do nas nie dojdą żadne przykre wiadomości. Gratuluję również świeżo upieczonej mamusi - siostrze Elzu.
Ja jestem z pomorza i cieszę się, że jest to atrakcyjne miejsce do spędzania wakacji. Polecić mogę Łebę, Jastarnię, w zasadzie każda z tych miejscowości ma urok, ale niestety nawet dla "tubylców" w sezonie jest drogo... ;( co niestety zmusza do zastanowienia się nad zagranicznymi wycieczkami z gwarancją pogody.

Witam Was :)
za oknem słoneczko, ciepełko, a ja siedzę nad pracą :-/ tak mi się nie chce pisać. Do tego kawka i czekolada ;p

Elzu gratulacje dla siostry!

Dziewczyny a jak to jest z cesarką? Dostaje się znieczulenie miejscowe? Dotąd myślałam zawsze, że wolałabym rodzić naturalnie, no ale zobaczymy jak to będzie. Czasem kończy się cesarką gdy naturalnie nie idzie a dziecko np. traci tętno.

Mąż śmieje się, że dzidzia będzie miała mój nos hehe bo na usg widzieliśmy z profilu i faktycznie wyglądał jak mój ;p płci nie można jeszcze było określić.

Majówka fajnie tak mieszkać nad morzem, ja tak dawno nie byłam nad polskim morzem, chyba z 15 lat :-/ a wolę morze niż góry, do których w sumie ja z kolei mam bliżej.

Dzieki za gratulacje :) dzidziulek ma 58cm i wazy 3770 :) siostra jeszcze obolala nie moze sie ruszac, ale czuje sie lepiej niz po pierwszej cesarce :) szwagier poprosil polozna zeby dali jej dzidzulka do pokoju, bo po cesarce zwykle maluch jest na noworodkach.

Wesoła Kobietka, moja siostra miala znieczulenie zewnątrzoponowe do cesarki.

hej dziewczyny, a u nas znów leje ... w weekend ma być 11 stopni i deszcz.
Mieliśmy jechać nad morze do przyjaciół ale dzwoniła była szefowa K( ok 60tki angielka, bardzo sobie pomagają i się przyjaźnią), że musi się koniecznie przeprowadzić w niedziele i poniedziałek i nie ma znikąd pomocy więc K z bratem pojadą pod bristol z pomocą a ja chyba zostanę bo tam ma być 8 stopni ciepła i ma lać :/

jednym słowem mam już dość deszczu bo nie ma jak skorzystać z weekendu przez tą zimnicę :(

reklama
Miłego dzioneczka u mnie upalnie zaraz zbieram się za miasto do mojego domku :) jeszcze 1 min licytacji i już mnie nie ma :)

Do góry