reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Elzu, trzymam kciuki za twoja siostrę zeby szybko i w miarę bezboleśnie urodziła.

Ja wlasnie wróciłam z mama z zakupów i jestem zachwycona!!! Raz, ze udało mi sie wytrzymać w sklepie dosyć długo, a dwa, ze mamcia kupiła mi sporo ciuchów ciazowych. Nabylam m. In. Jeansy, leginsy, dres, sukienkę i 3 bluzeczki. Oczywiscie wszystko ciazowe tzn. z miejscem na brzuszek. Niestety wszystkie ciuchy ciazowe są strasznie drogie ale na chwile obecna uważam ze warto było sie w nie zaopatrzyć :)

Hej

witam sie ale naskrobalyscie

w weekend nadrobie :)

u mnie skwar jak cholera nic nie chce mi sie robic lenia mam jak diabli

dodatkowo chyba moj dzieciaczek sobie bulbonki puszcza bo czuje zastanawialam sie czy to mozliwe ze juz cokolwiek moge czuc ale bylo tak czesto ze wiem ze to dzidzia podobno w drugiej ciazy szybciej sie to czuje bo w pierwszej to dlugo sie czeka :)

kurcze szukamy fajnego miejsca na wakacje nad morzem moze cos polecicie interesuje nas Krynica Morska ale inne miejsca mile widziane

WITAM NOWE MAMUSIE

GRATKI UDANYCH WIZYT

wow! ale watek sie szybko rozwija! nie zagladalam 1 dzien i nie moge nadrobic postow :-) fajnie ze jest tu tyle aktywnych mamus do wsparcia.
Mal_ dziekuje za obrazek, bardzo przydatny, juz jestem spokojniejsza
qwas - daj znac koniecznie jak poszla wizyta u gp, a zeby sie umowic do poloznej to ja zadzwonilam normalnie do mojej przychodni i poprosilam o wizyte z polozna, fakt ze czekam 3 tygodnie, bo niby taka zajeta! dobrze ze zadzwonilam wczesniej

Elzu - nad suwaczkiem pracuje :-D jak tylko mi sie uda to wkleje, troche techniki hehe. A ja jestem z Leeds, a Ty gdzie sie podziewasz?

Mamusie w Polsce pozazdroscic Wam tej wspanialej pogody, i akurat na majowke sie udalo. U nas tylko dzis ten jeden dzien kiedy to temperatura osiagnela oszalamiajace 18st, no i najwazniejsze - przestalo padac, ale po tych tygodniach deszczu to wszytskie laki w parkach chlupia woda. No i od jutra pogorszenie, a to ci niespodzianka!
ja dzis poszlam sobie do gp i poprosilam o zwolnienie na troche bo mi jest niedobrze i w glowie mi sie kreci. Dostalam 2 tygodnie :-) tak sobie mysle co bede bohaterke z siebie robic, gdy widze nastawinie anglikow - oni tam sie nie przejmuja, jak sie zle czuja to zostaja w domu

Witam :-)

od soboty u mnie takie upały, że ledwo funkcjonuje ale przynajmniej można ponosić sukienki i czas zaopatrzyć się w nową garderobę bo standardowo nie mam w co się ubrać :-p

sasanka1 też szukam jakiegoś miejsca na wakacje myślę o Milenie i okolicach albo może Hel ale to już trochę daleko jest.

Gratuluje udanych wizyt :-)

Czesc Dziewczyny
Ja polecam Łebe i przepiękne wydmy ..... Plaża tez jest super szeroka i piękny piaseczek.
Wesoła kobietka - gratuluje wizyty- cieszę się, ze wszystko w porządku . Czy gin coś ci mówił jak długo te zastrzyki masz brać ? Ja miałam od dziś znów je zacząć ale poszłam wykupić recepte od gin z polskiej kliniki tutaj w UK i mi zaspiewali 200L czyli 1000zl za 30 zastrzyków ( dlatego ze prywatna receta). Zalamalam sue i czekam 2 tyg na wizytę w szpitalu i mam nadzieje , ze nie zaszkodzi mi ze nie będę ich brać .

Ostatnia edycja:
Lola dowiem się tego dopiero za 2 tyg. na wizycie u mojego gina bo to genetyczne robiłam w innym mieście, gdzie się specjalizują w badaniach prenatalnych.

Też bym z chęcią pojechała nad morze choć na parę dni, ale nie wiem jak to będzie u nas z finansami bo teraz mamy jeszcze dość wydatków w domu, odkąd urządziliśmy się na Boże Narodzenie to jeszcze ciągle czegoś brakuje. A wiadomo jak u nas nad morzem drogo i taki wypad tygodniowy wychodzi pomału na to samo co za granicą, do tego paliwo na drugi koniec Polski...

mummy2, ja jestem juz w PL zjechalam rok temu, a bylam przez 6 lat w Manchesterze.

Dziekuje wszystkim za kciuki, moja siostra ma juz maluszka Maciusia, dostal 10 pnkt i ma czarne wloski (wiecej narazie nie wiem), niestety nie obeszlo sie bez cesarki (bardzo chciala rodzic naturalnie), bo porod nie postepowal, a nie mogli jej podac oxo, bo pierwsza byla cesarka i bylo zagrozenie.. najwazniejsze, ze wszystko dobrze z nia i maluszkiem.

reklama
Elzu- ciotko:-) gratulacje!!!!!I tak jak piszesz już nieważne, że cesarka- ważne, że oboje mają się dobrze!!!Życzę siostrze szybkiego powrotu do kondycji i wiele radości z maluszka:tak:

Do góry