reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

A ja dzis nie spalam pol nocy przez koszmaarny sen:/
Byl tak cholernie realistyczny ze obudzilam sie z placzem,trzesacym sie brzuchem i drzacymi rekami..... masakra.... snilo mi sie ze krwawilam,siedzialam na lozku a plama krwi sie powiekszala na przescieradle,jeszcze pojawialy sie osoby ode mnie z pracy ktore cos przychodzily do mnie zalatwiac,ja je blagalam:"nie teraz,prosze......" . Potem przenioslo sie wszystko do jakiegos szpitala gdzie jak znalezlismy moja gin to byla otoczona ciezarnymi,wszystkie szczesliwe,plotkowaly z nia i hahaha i hihihi..... Moj S. Mowil jej ze cos zlego sie dzieje zeby mnie obejrzala ale ona sie smiala w glos i mowila:jedzcie do domu,nie bede nic ogladac bo tylko was zdoluje,to nie ma sensu,zreszta wizyte mamy za miesiac......

Normalnie koszmar! Zlapalam schizo,przeplakalam pol rana.....

Az mama zadzwonila do wujka ktory jest ginekologiem (on i jego druga zona),jade do nich na usg wieczorem.... teraz pojechali gdzies nad wode...

Trzymajcie kciuki bo mnie juz sil brak dzis-taki strach mnie oblecial:/
Nigdy nie sadzilam,ze to poronienie az tak sie odbije na mojej psychice....

reklama
nanulika, krwawić we śnie to dobry znak więc spokojnie, szpital to też nic złego. Ja kilka tygodni temu miałam sen, że K próbował na siłę wypchnąć mi płód z brzucha i K miał bardzo złe oczy, a potem namalował sobie krzyż czymś czerwonym, jakby krwią na czole i się obudziłam, tak samo spanikowałam ale jak posprawdzałam w sennikach to okazało się, że większość znaków była pozytywna a reszta neutralna. Najważniejsze to spokojnie i doskonale rozumiem twój strach ...

Dzieki za kciuki kochane!
Pomogly:)
Wszystko w odpowiednim watku:) alez mi ulzylo! Tak strasznie sie balam!

nooo widzisz, wspaniale :) sny to nasze podświadome obawy, ale jak się już je odczyta to najczęściej niosą wbrew pozorom dobre przesłanie ...
pamiętam jak przed ostatnim usg śniły mi się małe kociaki ... masa małych kotków ... w senniku kot to złe przesłanie więc już zaczęłam się martwić no ale okazało się , że kociak (mały) to bardzo dobry znak heh wierzę w takie rzeczy :)

hej kobietki, widze że ostatnie tematy to sny:) ja mam na przemian raz zly raz dobry:) kilka dni temu snilo mi sie ze krwawie a kolejnej nocy ze karmie malenstwo piersia. Co ciekawe to byl chlopiec...:) juz nie potrafie sie doczekac tych chwil:) Dzisiaj u nas gorac jak diabli. Wybralam sie z Lenka nad Olze a potem zaliczylysmy frytki i spaghetti:) teraz odpoczynek i gleboki sen:) No i oczywiscie nadeszly chmury i temp. spadla kilka kresek... A my w 32 st. ganialysmy po wodzie. Mala przynajmniej radoche miala. Na nastepny wyjadz zabieram z nami psa:) niech tez ma chwile radosci:)

reklama
Nanulika-super , ze masz juz za sobą wizytę i wszystko jest w porządku . Ja mam tez co chwila straszne sny:(
No ale jeszcze 2 dni ..... Na dodatek żebym nie miała czasami za mało stresów , Moj mąż zbił lustro w szafie!!! Mam nadzieje , ze nie przyniesie nam to pecha :(
Sylha a jak Ty się czujesz ? Masz jeszcze mdłości ? Mi juz pare dni temu przeszło i nawet mam wiecej energii. A co z pozostałymi mamusiami bliźniaków ??? Kiedy wizyty macie ?

Do góry