reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
ech dziewczyny, wcale nie fajnie jest nie pracować, czasami nie mam co ze sobą zrobić i brakuje mi towarzystwa pod nieobecność K ... wolałabym już pracować, choć pewnie w innej sytuacji narzekałabym na pracę heh

dziewczęta dawajcie zdjęcia brzuszków na wątek brzucholkowy ....

Ja tam nie narzekam na prace, bo bardzo ją lubi zresztą szukałam na pól etatu.................ale fajnie że nie muszę codziennie tak śmigać i siedzieć po 8 godzin..mi taki system odpowiada....a jeszcze mając dziecko to łatwiej, bo tak by pewnie z jezykiem na brodzie wszystko było.Podziwiam kobiety które pracują 8-16 odbierają dziecko z przedszkola, do domu obiad zakupy i zaraz już wieczór-mało czasu na cokolwiek

Gratuluje chłopaczków:) zdania na prawko:)

ja dziś leżę wczoraj ok 22 tak sie wystraszyłam że szok nagłych zawrotów głowy dostałam nie wiedziałam co robić z nerwów mi cisnienie podskoczyło maż miał jechać do czech to nie pojechał został dziś ze mną w razie czegoś jutro młody nie pójdzie do szkoły bo mąz musi jechac a ja smam boje sie zostać dzwoniłam do lekarza kazał mi cisnienie badac i powiedział że tak sie zdaża ja nighdy tak nie mialam i chyba dlatego taka panika że teraz sie boje sama gdzies ruszyć a tak dobrze sie czułam wczoraj .

reklama
Witam wszystkie Listopadóweczki :-)

Cały tydzień miałam niezły zapieprz w pracy i nie miałam po powrocie siły na bb.

Od dwóch dni jestem zakatarzona i kaszląca; najgorsze, że nic nie można brać :( Jestem na herbatach z mega dawką cytryny oraz na Prenalenie. Dziś już trochę lepiej, ale głos szwamkuje i kaszel męczy :(

Jutro nam prenatalne i musiałam wziąć wolny dzień, bo badania o 9.45. Boję się, jak cholera, czy z Maluszkiem wszystko ok. i czy moje przeziębienie mu nie zaszkodzi... Trzymajcie proszę kciuki za jutrzejszą wizytę. Będę się meldowała zaraz po powrocie (myślę, że coś koło południa) lub dopiero wieczorkiem.

Dla Listopadowych Aniołeczków (*)

Do góry