reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Ja też popieram wątek nieobecności. Już tyle jest Aniołków, że każda dłuższa nieobecność mnie martwi.
Niteczka rozumiem Twój niepokój, ja też się martwię jak sobie poradzę z takim maluszkiem. Stąd pewnie taki sen. Ale skoro inne kobiety sobie radzą, to dlaczego nie my!!!!!! ;) Listopadówki górą :)

reklama
Andzia19 gazowana to chyba jest nie bardzo a smakowa to już w ogóle sama chemia ... ja czasami sobie pozwalam na małą buteleczkę truskawkowej .

ja też czasami mam mroczki przed oczami, tak na chwilę robi mi się czarno i muszę się oprzeć o ścianę ale to podobno normalne :/

Witam Moje Drogie :) w końcu mamy ładną wiosnę:) fajnie, że na weekend takie słoneczko. Ale niektórzy już przesadzają z ubieraniem się jak na lato jak temp. tak skacze z dnia na dzień.

Matyjasowa gratuluję wizyty :) widzę, że na razie rządzą chłopcy ;)

zajrzałam na stronkę z wizyt z narządami chłopczyka i dziewczynki i byłam w szoku, że na tym etapie 11 tyg. wyglądają praktycznie tak samo.
Ehtele gratuluję zdania prawka, możemy to wszystkie oblać soczkiem :D:D

Agamati trzymam kciuki za wizytę, na pewno będzie wszystko dobrze :)

Co do tego ZUS to pytałam koleżankę i faktycznie kobiety prowadzące działalność składają zaśw. o ciąży, ale nie słyszała nic, żeby pozostałe też miały.

Wlasnie wrocilam z pracy i zabralam sie do nadrabiania Was.
Dzis byl zwariowany dzien, nawet nie wiem kiedy minal - no i dobrze, lubie gdy duzo sie dzieje.
A w dodatku przy takiej pogodzie, to nawet w biurze nie jest zle, bo u mnie tylko leje, burza za burza.
M jest teraz na squashu- dzis jego dzien sportu, a moj to dzien sofy.

A jutro wieczorkiem samolot do Irlandii - tylko czemu tam pogoda taka sama :(

matyjasowa, ciesze sie, ze jestes i to z takimi dobrymi wiadomosciami.

Ja tak naprawde chcialabym coreczke, m chyba tez, ale nie wiem czemu, gdy mowie lub mysle o fasolce, to zawsze uzywam rodzaju meskiego. Hmm

fillifionka fajnie, ze cie ze szpitala juz przed weekendem wypuscili. Trzymam kciuki za dobre samopoczucie!

ulala uwazaj na siebie, wypoczywaj, moze to rzeczywiscie zmiana pogody, lub po prostu twoj organizm tak reaguje na jakies zmiany hormonalne. Dobrze, ze nie jestes sama!

agamati1 powrotu do zdrowia! Oczywiscie kciuki na jutro zacisniete!

Hej ciężaróweczki! Dzisiaj byłam na badaniu przesiewowym, z dzidziusiem jest wszystko jak najbardziej ok :-D serducho bije jak dzwon! dzidziuś ma już 8cm, a tp mam na 10.11.12 ;) Jedynie martwię się łożyskiem, ponieważ pierwsza ściana jest nisko osadzona, no i preeklampsją, ale tak to jest ok :-D:-D ... Oprócz mega krwiaka blisko dzidziusia... Ale pani doktor uspokoiła mnie, i do maja powinien się wchłonąć, jeżeli nie, to będziemy działać inaczej, ale nie zagraża dzidziusiowi :tak::tak:miałam obliczne ryzyko na trisomię 21,18 i 13, jest gruuuubo ponad normę, więc nie mam się co martwić :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam sie z Wami !

Ja nadal jestem senna. Juz teraz nie wiem czy przez ta 'cholerna' pogode czy przez ciaze czy z przemeczenia :-D

Dreddka
- no u Nas pogoda nieciekawa. Gdzie bedziesz przebywala? zycze milego pobytu na zielonej wyspie ;-)
Agamati - powodzenia na wizycie!!!!
Mloda Mamusia - 8 cm w tym wieku ciazy? toc to Gigant :-D:szok:

Qwas - ale robi Ci sie ciemno czy jasno? pij duzo wody!!! i najlepiej cos slodkiego do jedzenia zeby podwyzszyc cukier oraz ruszaj sie.. ogranizm musi byc dotleniony!

Ja chcialabym dziewczynke,no ale jak bedzie chlopiec to sie nie obraze :tak::tak: dziewczyny czy sciemnialo Wam owlosienie? macie go wiecej? jejku moj brzuch wyglada jak u Goryla. Jejku ,to chyba od testosteronu. Maz sie smieje,ze teraz to juz na pewno chlopak :tak: a ja sie smieje z niego,ze jego plemniki to krotkodystansowce jesli okaze sie prawda,ze bedziemy miec drugiego Synusia :tak:

hej

ja dziś miałam trochę bardziej aktywny dzień, bo mąż miał wolne, a że zostało trochę kaski na koncie, a jutro już wypłata, to wyciągnęłam go na zakupy
chociaż i tak niewiele kupiliśmy, bo w sumie zamówiliśmy tylko lacobel do kuchni i rolety do salonu,
a cała reszta na allegro :p

a teraz najchętniej pogrążyłabym się w błogim śnie, ale czekają na mnie jeszcze PITy do rozliczenia - jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę

jutro rano jadę do endo, ciekawa jestem jak tam moje wyniki i co ciekawego wymyśli
żałuję, że wcześniej sobie nie zrobiłam na własną rękę ft3 i ft4, żeby w razie czego mieć na jutrzejszą wizytę,
ale w sumie głupio mi pouczać lekarza ...
tak czy siak zrobię te badania, gin też je chciał zobaczyć, więc zobaczymy co on na to

dziś mąż mi kupił leżak na balkon - ależ się będę wygrzewać :)

ulala, mi zawroty głowy też się często zdarzają, już kilka razy myślałam, że zaraz zemdleje
ale u mnie to na pewno przez wymioty ...
dbaj o siebie

Dreddka, podziwiam cię za aktywność i nie tylko za to - ja po poronieniu trochę panikuję i boję się bardziej intensywnego ruchu, nie mówiąc o locie samolotem - czasem to moje panikarstwo mnie bardzo gubi i denerwuje, a jednak ...

WITAM SIĘ WIECZORNIE

Ja dziś szczęśliwa - czekają mnie dwa dni urlopu - wyjazd majowy i l4- nareszcie!!!!!! Jestem w siódmym niebie - w końcu odetchnę!!!! a z przyjemnych rzeczy jeszcze wybieranie sobie autka;D

Pogoda dziś cudna więc po pracy - wiaderko i inne gadżety i zabawa do 19 na placu zabaw...jak to niesamowicie patrzeć jak Twoje dziecko zaczyna lgnąc do dzieci - wspólnej zabawy jak rośnie - jak staje się samodzielne...musze się tylko powstrzymać bo chyba lekko przewrażliwiona jestem bo co rusz podbiegam jak widzę, że jakieś dziecko próbuje mu coś wcisnąć, zabrać, wyrwać..ale on najmniejszy z całego towarzystwa i jakoś się boję żeby go nie skrzywdziły inne dzieci....:happy2:
e-stera - kobitko no to teraz ja trzymam kciuki - żebyś nie przechodziła tego fatalnie jak ja- :tak: Grunt to pewnie siebie a mnie tego brakowało... powodzenia!!
a z praca tor zeczywiście - pół etatu to niebo - jak się zastanawaim jak to będzie z dwójką - 8 godzin dziennie i w dodatku u mnie w banku dwie zmiany 8-60; 12-20 więc zycie rodzinne leży...ehhhh

matyjasowa
wow - wow - Z CAŁEGO SERCA GRATULUJĘ

fillifionka
musisz teraz dbać o siebie !!!

Olinkaa
zapisz się zapisz- mówię Ci póki czas teraz masz...mnie strasznie dobiło wszelkie proszenie się o podwiezienie wszędzie - taka zależność - jak do lekarza z dzieckiem to cała rodzina - do sklepu - cała rodzina...nawet na głupi areoibik nie miałam jak podejchać bo autobusme to godzina w plecy...a tak NIEZALEŻNOŚĆ:-D:-D

niteczka83 no rzeczywiście, ale miałaś sen - a pamiętasz jak dzidzia w śnie wyglądała? albo jaka płec?;)

GRATULUJĘ UDANYCH WIZYT

reklama
Do góry