reklama
e-stera
Fan(ka)
Ale fajnie pracować na pół etatu.........zwłaszcza wiosną i latem
ech dziewczyny, wcale nie fajnie jest nie pracować, czasami nie mam co ze sobą zrobić i brakuje mi towarzystwa pod nieobecność K ... wolałabym już pracować, choć pewnie w innej sytuacji narzekałabym na pracę heh
dziewczęta dawajcie zdjęcia brzuszków na wątek brzucholkowy ....
dziewczęta dawajcie zdjęcia brzuszków na wątek brzucholkowy ....
Niektorzy w pracy musza siedziec chcialam zauwazyc nareszcie out!
ale ty to ta pracę lajtową chyba masz, skoro cały czas na bb piszesz;-);-);-)
e-stera
Fan(ka)
Ja tam nie narzekam na prace, bo bardzo ją lubi zresztą szukałam na pól etatu.................ale fajnie że nie muszę codziennie tak śmigać i siedzieć po 8 godzin..mi taki system odpowiada....a jeszcze mając dziecko to łatwiej, bo tak by pewnie z jezykiem na brodzie wszystko było.Podziwiam kobiety które pracują 8-16 odbierają dziecko z przedszkola, do domu obiad zakupy i zaraz już wieczór-mało czasu na cokolwiek
ulala
Fanka BB :)
Gratuluje chłopaczków zdania na prawko
ja dziś leżę wczoraj ok 22 tak sie wystraszyłam że szok nagłych zawrotów głowy dostałam nie wiedziałam co robić z nerwów mi cisnienie podskoczyło maż miał jechać do czech to nie pojechał został dziś ze mną w razie czegoś jutro młody nie pójdzie do szkoły bo mąz musi jechac a ja smam boje sie zostać dzwoniłam do lekarza kazał mi cisnienie badac i powiedział że tak sie zdaża ja nighdy tak nie mialam i chyba dlatego taka panika że teraz sie boje sama gdzies ruszyć a tak dobrze sie czułam wczoraj .
ja dziś leżę wczoraj ok 22 tak sie wystraszyłam że szok nagłych zawrotów głowy dostałam nie wiedziałam co robić z nerwów mi cisnienie podskoczyło maż miał jechać do czech to nie pojechał został dziś ze mną w razie czegoś jutro młody nie pójdzie do szkoły bo mąz musi jechac a ja smam boje sie zostać dzwoniłam do lekarza kazał mi cisnienie badac i powiedział że tak sie zdaża ja nighdy tak nie mialam i chyba dlatego taka panika że teraz sie boje sama gdzies ruszyć a tak dobrze sie czułam wczoraj .
reklama
agamati1
Fanka BB :)
Witam wszystkie Listopadóweczki :-)
Cały tydzień miałam niezły zapieprz w pracy i nie miałam po powrocie siły na bb.
Od dwóch dni jestem zakatarzona i kaszląca; najgorsze, że nic nie można brać Jestem na herbatach z mega dawką cytryny oraz na Prenalenie. Dziś już trochę lepiej, ale głos szwamkuje i kaszel męczy
Jutro nam prenatalne i musiałam wziąć wolny dzień, bo badania o 9.45. Boję się, jak cholera, czy z Maluszkiem wszystko ok. i czy moje przeziębienie mu nie zaszkodzi... Trzymajcie proszę kciuki za jutrzejszą wizytę. Będę się meldowała zaraz po powrocie (myślę, że coś koło południa) lub dopiero wieczorkiem.
Dla Listopadowych Aniołeczków (*)
Cały tydzień miałam niezły zapieprz w pracy i nie miałam po powrocie siły na bb.
Od dwóch dni jestem zakatarzona i kaszląca; najgorsze, że nic nie można brać Jestem na herbatach z mega dawką cytryny oraz na Prenalenie. Dziś już trochę lepiej, ale głos szwamkuje i kaszel męczy
Jutro nam prenatalne i musiałam wziąć wolny dzień, bo badania o 9.45. Boję się, jak cholera, czy z Maluszkiem wszystko ok. i czy moje przeziębienie mu nie zaszkodzi... Trzymajcie proszę kciuki za jutrzejszą wizytę. Będę się meldowała zaraz po powrocie (myślę, że coś koło południa) lub dopiero wieczorkiem.
Dla Listopadowych Aniołeczków (*)
Podziel się: