reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Ale może to dlatego ,że mam do opieki jeszcze żywego 4 latka ehhehe..................wiec muszę sama mieć energie:-D:-Di moje dziecko jest bardzo pogodne..............od urodzenia tak ma ehhehe-wydziel a pozytywną energię..ale jak wkurza mamusię to na całego....ale an razie narzekać nie możemy- jakiś większych problemów wychowawczych nie ma- oby z drugim tak się udało

e-stera zazdroszczę psiapsiuły na miejscu, ja tu nie mam do kogo buzi otworzyć ... masakra jakaś :(

ja w sumie czuję się w miarę, tylko często mnie głód łapie i głowę mam ciągle ciężką i oczy do snu ...

mięsa też nie uznaję i nawet nie zmywam po nim jak jest przyrządzane przez K, odstawiłam całkowicie i za to kupiliśmy mi filet rybny na cały tydzień na obiad :) na samą myśl o duszonym lub smażonym schabie mnie mdli a i zapach kawy mnie odrzuca ... muszę zadbać o jedzenie bo poszło mi już 2 kilo w górę ... puki co zwalam na zatrzymanie wody w organizmie bo mało piję niestety ...

A ja jestem w pełni szczęśliwa. Byłam z przyjaciółką u gina- jest w ciąży :) znalazł pęcherzyk, więc strach minął. No to w pracy się zdziwią, tym bardziej, że to właśnie ją wyznaczyli na moje zastępstwo! Stwierdziła, że powie Dyrektorowi, że się ode mnie zaraziła ;)

Nikitka1982 to macie epidemie.

W tym tygodniu to i ja tez bym sie do klubu babc zapisala. Spie po 8,5 -9 godzin, co dla mnie jest o 2,5 wiecej niz normalnie, a od godziny nie moge powstrzymac ziewania strasznego. Gorzej, ze na spotkaniu bedac nie moglam tego zastopowac i az lzy w oczach mialam :(

Najchetniej bym tylko poszla do domu i spala i spala, a tu jeszcze po pracy jest drink urodzinowy dobrego znajomego, chyba tylko wpadne zyczenia zlozyc....

Okropny ten brak energii i zmeczenie -mam nadzieje, ze to juz nie dlugo minie!

I jeszcze jedna niespodzianka - jeśli słowa lekarza po usg (na razie tylko prawdopodobnie - czyli nie na 100% - wszystko może ulec zmianie) się sprawdzą to ulala ma rację z tym zgadywaniem na podstawie wysypania lub nie wysypania na twarzy ;)

zatem chlopak? :-)
ja może jutro sie dowiem. jak nie to dopiero ok. 20 tyg.
w pierwszej ciazy znalam plec juz w 13 tc "na 99%" i faktycznie krolewna nam sie urodzila.

reklama
A ja jestem w pełni szczęśliwa. Byłam z przyjaciółką u gina- jest w ciąży :) znalazł pęcherzyk, więc strach minął. No to w pracy się zdziwią, tym bardziej, że to właśnie ją wyznaczyli na moje zastępstwo! Stwierdziła, że powie Dyrektorowi, że się ode mnie zaraziła ;)

Super , że kolezance się udało......ja pracuję w galerii i ze sklepu obok 2 dziewczyny tez w ciąży- jedna na wrzesień termin, druga październik a ja listopad hehehehe- jedna drugą zaraziła:-D:-D

Do góry