reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Hmm 6 tyg- długo :(ale domyślam się, że po porodzie to i tak czas szybko zleci.
Też tak myslalam co do francuskiego, ale nie wiem w takim razie jakie inne metody na estera ;)?

reklama
Taycia a więc to jednak działa! Tzn na poród.
A co do męża to jakoś sobie radzę ;) dzisiaj nawet sąsiedzi wiedzieli co u nas słychać ;) ale dla mnie poprostu jest za rzadko :(
Na mnie zadzialalo idealnie + wchodzenie po schodach :-D nie boj sie, szybko minie te 6 tyg. Niektore babki juz po 3-4 tygodniach wariowaly,ale ja chcialam zachowac sie przepisowo :-) a jak za rzadko to masz jeszcze wybor samozaspokajania :-D alez mamy temat :-)

Tak rozmowy nocą. Mąż obok słodko śpi, a ja się zastanawiam jak się do niego jutro dobrać ;)
Hmm Taycia jak nic się nie poprawi to faktycznie trzeba będzie wziąć sprawy w swoje ręce ;) hahahehe
No cóż od wieków kobiety walczyły o to żeby być samowystarczalne !

Kurcze tel mi pada i muszę podłączyć pod kabel, więc uciekam. Do jutra Kobietki.
Wszystkim wizytującym jutro życzę udanych wizyt &&&&
Dobranoc i słodkich snów

ja też uciekam bo S. już goni że rano nie wstanę ( i ma rację!!!)...
Pocieszające jedynie to że "byle do piątku" a potem wooooolne 6 dni, jeden dzień do pracy i znów weekend...

dobrej nocki i kciukole za jutrzejsze wizyty!!!

reklama
hej

zazdroszczę wszystkim, które dobrze się czują - u mnie wciąż fatalnie, mdłości, wymioty, często robi mi się słabo, a ostatnio zrobiłam się strasznie senna i generalnie jestem nie do życia. tak mi już brakuje normalnego funkcjonowania, wyjść ...
w dodatku od wczoraj boli mnie brzuch - wydaje mi się, że to przez zaparcia, bo znów kilka dni nie byłam w wc.

dziś byliśmy u moich rodziców, ale ledwo wysiedziałam, bo mnie bolał brzuch. jutro wybieramy się do kina, mam nadzieję, że dam radę.

idę dalej spać ...

Do góry