reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Mój lekarz nie pozwala mi łykać nic oprócz kwasu foliowego. Powiedział, że witaminy dopiero od 14 tc. Co do jodu, to chyba powinnam częściej jeździć nad morze ;-)
Pola nie martw się, w 2 trymestrze na pewno wszystko się zmieni i będziecie mieli miłe chwile, tym bardziej, że kobieta wtedy wszystko bardziej odczuwa.
Kurcze znowu mnie wysypało na twarzy. Mam wrażenie, że wyłazi mi w czasie, kiedy powinnam mieć okres. Czy to tak może "działać"?

Nie jestes sama ja mam tez cala gebe obsypana a bylo juz ok tyle sie meczylam a teraz wszystko szlag trafil hehehe

po wszystkim sie doprowadze do porzadku

reklama
hej dziewczyny ... ale pada ech cały tydzień ma padać :/

niteczka
ja też się boję dzisiejszej wizyty, nawet bardzo :/ staram się jakoś relaksować ale nie pomaga ...

nanulika ja mam na 19 czyli polski czas to 20 ...

sasanka
wypadek brzmi groźnie, ale jak to się mówi do wesela się zagoi ... oby dużo wcześniej ale strach się pewnie najedliście wszyscy ...

pola tu nie ma co zazdrościć , moje libido sięga zenitu a mamy całkowity zakaz :/ nic miłego ale dajemy radę :) a witaminy od początku biorę pregnacare z foliowym i lekarz powiedział, że bardzo dobrze, plus magnez (pomaga)

mi to chyba wszystkie objawy zanikły, normalnie mam mega mętlik w głowie :(
cerę od samego początku ciąży mam w strasznym stanie :/

Dziewczyny trzymajcie kciuki idziemy zaraz do dentysty z mała bo jednak ma wybite zeby - krew od srodka , dziasla spuchniete jak diabli

tak mi jej szkoda bo placze i krzyczy au au bo boli ja buzka az plakac sie chce

Dziękuję Wam baaaardzo dziewczyny. Uspokoiłyście mnie - naprawdę. Muszę przestać panikować.
Dzis wizyta i musi być dobrze.

Co do leków ja miałam kwas foliowy a jak zaczął sie 12 tydzień to lekarz zalecił abym zaczęła brać zestaw witamin dla kobiet w ciąży (nie wskazał konkretnego) ważne aby miał - kwas omega-3.

Sasanka trzymam kciuki za wizytę :), bidulka z małej :(

reklama
Do góry