reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Jak u Was z przytulaniem? Macie ochotę? Podobno w 1 trymestrze kobiety mają zmniejszone libido, a u mnie ok. Nie wiem co to będzie dalej, jak mąż podoła ;)

Mój nie może narzekać na brak, przeciwskazań nie mam więc.........a jeszcze codziennie mi powtarza że w ciąży bardziej na niego działam- chyba jakieś feromony wytwarzam:-D:-D

Przypomniało mi się jeszcze, że na drobne problemy intymne ponoć dobre rezultaty przynosi podmywanie się zieloną herbatą kilka razy dziennie .
Ja za to po porodzie używałam Tamtum Rosa i wszystko w ciągu kilku dni mi się pięknie pogoiło.Ale w ciąży na problemy tez dobre :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Co do 3 trymestru to koleżanka pod koniec ciąży tuliła się ile mogła, żeby przyspieszyć poród. Jak to dobrze, że jest z tego tyle przyjemności, bo nic pomogło w tempie porodu ;)

U mnie z mężem trochę gorzej. Mam wrażenie, że od czasu jak jestem w ciąży on boi się mnie dotykać :( przytulamy się, ale jak dla mnie za mało :(

A ja się wyspałam w dzień....2,5 h i teraz nie chce mi się spać....jutro na 9 do pracy i na 15 do lekarza..........ale zaczynam stresa mieć, ale wierzę ,że będzie oki :-).

Trzeba korzystać, bo po porodzie 6-8 tyg.abstynencji..........

Ostatnia edycja:
oj jak ja bym chciała mieć na 9 do pracy.... a tu na 7:30 i to poza granicami wrocławia.... ehh...

Ostatnia edycja:
Nikita - no mi przytulanki spowodowaly bole kregoslupa + skurcze i pekniecie wod plodowych :-D:-D no i urodzilam 2 tygodnie przed terminem . Czasami mezczyzni maja tak,ze oddalaja sie od partnerki wyobrazajac sobie,ze krzywdza dziecko itp. Sprobuj go moze jakos rozgrzac i jesli nie chce przytulanek to niech chociaz Ciebie zadowoli w inny cudowny sposob :-)

POWODZENIA NA JUTRZEJSZYCH WIZYTACH! KCIUKI ZACISNIETE!

Nikita - chyba po francusku raczej nie,bo ja krwawilam cale 6 tygodni ... kto by tam chcial zagladnac,a co dopiero... egh... :-D:-D ja czekalam az przestane krwawic i nasz 'pierwszy' raz byl jakos po 6 tygodniu... bylo inaczej,ale nie bolalo,a teraz to juz w ogole bosko :tak:

Taycia a więc to jednak działa! Tzn na poród.
A co do męża to jakoś sobie radzę ;) dzisiaj nawet sąsiedzi wiedzieli co u nas słychać ;) ale dla mnie poprostu jest za rzadko :(

reklama
Na 9 do pracy a o 15 lekarz.....
Nie wiem, nie próbowałam w połogu...........
Chyba źle się wyraziłam w poście powyżej.........miałam co innego na myśli
Mąż mi okazywał dużo zainteresowania i czułości i pomimo braku seksu czułam się dowartościowana..........- chociaż wiadomo że to nie to.
Ale znam przypadki ,ze już nawet po 2, 3 tyg szaleją od porodu.
A moja koleżanka po 6 tyg od porodu zaszła w ciążę......

Ostatnia edycja:
Do góry