reklama
Dzien dobry z pracy
U mnie dzis pozytywne nastawienie do swiata - w koncu piatek
Jedyny problem jaki mam to mycie zebow niestety.
Uzywam elektrycznej szczoteczki i na samym poczatku ciazy bardzo mi sie niedobrze robilo, gdy mylam tylne zeby.
Dzis praktycznie od razu - tylko dotknelam zebow szczoteczka - mialam taki odruch wymiotny, ze nie dalo sie umyc. Probowalam kilka razy i wreszcie moj m. zadziwiony powiedzial, zebym sobie darowala, bo jak zwymiotuje to dopiero malo przyjemnie bedzie.
Chyba przerzuce sie na zwykla szczotreczke, ale nie wiem czy to pomoze.
Generalnie malo mnie mdli i taka silna reakcja na szczoteczke do zebow mnie zadziwia...
Uzywam elektrycznej szczoteczki i na samym poczatku ciazy bardzo mi sie niedobrze robilo, gdy mylam tylne zeby.
Dzis praktycznie od razu - tylko dotknelam zebow szczoteczka - mialam taki odruch wymiotny, ze nie dalo sie umyc. Probowalam kilka razy i wreszcie moj m. zadziwiony powiedzial, zebym sobie darowala, bo jak zwymiotuje to dopiero malo przyjemnie bedzie.
Generalnie malo mnie mdli i taka silna reakcja na szczoteczke do zebow mnie zadziwia...
Ostatnia edycja:
Elomelo oby to szybko przeszło bo to wszystko mnie już doprowadza do płaczu, z córką nawet od trzech dni nie wychodze na spacer bo niestety nie dam rady, dobrze że tz ma wolne i siedzi z nami ale od poniedziałku bede sama całe dnie
Dredka no to ja mam tak samo a jak płukam wodą to już w ogole nie umie tak mam już ze dwa miesiące :-)
Magda ja mam czasem takie kłucia ale jak leze i się przeciągne lub za kaszle;-)
Dredka no to ja mam tak samo a jak płukam wodą to już w ogole nie umie tak mam już ze dwa miesiące :-)
Magda ja mam czasem takie kłucia ale jak leze i się przeciągne lub za kaszle;-)
MagdaP3011
Fanka BB :)
Dzien dobry z pracy
Jedyny problem jaki mam to myciem zebow niestety.
Uzywam elektrycznej szczoteczki i na samym poczatku ciazy bardzo mi sie nie dobrze robilo, gdy mylam tylne zeby.
nie martw sie, u mnie ze szczoteczką tak samo jak u Ciebie. Mam w prawdzie zwyczajną ale umycie zebow to masakra...
A mi jest dzisiaj jakoś tak źle od rana...boli mnie krzyż - albo nerki, ciężko określić bo to taki ból jakbym krzywo spała....ale ponieważ tyle się pisze że takie bóle mogą mówić o czymś groźnym - to mam doła i się smutam.....ech...niech by już był chociaż tak z 20 tc.....
nikita1982
Mamusia Natusia i Olisi
Dzien dobry z pracy
Dreddka nie zazdroszczę. Ja też używam szczoteczki elektrycznej i nie wyobrażam sobie zmiany na zwykła, więc współczuję :-(
Xantina- hmmm 20 tydzień, też mi się już marzy, ale 20- po porodzie , bo jak tak dalej pójdzie to do rozwiązania wyląduję w wariatkowie...
Ostatnia edycja:
e-stera
Fan(ka)
A po 20 tygodniu będziecie się martwić o poród hehe, .........dajcie na luz laseczkico ma być to będzie i nie zmienimy tego.....teraz trzeba się cieszyć i nie stresować-SZCZĘŚLIWA MAMA TO SZCZĘŚLIWE DZIECKO
A ja mam przeczucie na dziewczynkę , okaże się za jakiś czas czy słuszne;-)
U nas do południa było pięknie-wiosennie....a teraz pogoda się zepsuła, zimno, będzie padać............brrrr-Ja chce już prawdziwą wiosnę!!!!!!!!
pewnie jak jutro będę w pracy iw niedziele to będzie ładnie....ehhehe.
Co do mycia zębów.....też mam odruch wymiotny.....bleeeeeeeeeee
A ja mam przeczucie na dziewczynkę , okaże się za jakiś czas czy słuszne;-)
U nas do południa było pięknie-wiosennie....a teraz pogoda się zepsuła, zimno, będzie padać............brrrr-Ja chce już prawdziwą wiosnę!!!!!!!!
pewnie jak jutro będę w pracy iw niedziele to będzie ładnie....ehhehe.
Co do mycia zębów.....też mam odruch wymiotny.....bleeeeeeeeeee
reklama
Szczebiotka
Fanka BB :)
Kobietki gratuluję udanych wizyt, wszystkich serduszek, rączek i nóżek. Jeszcze trochę i będziemy podekscytowane płcią
Ja nawet siły za bardzo na czytanie nie mam, takie przeziębienie mnie dopało, 2ostatnie dni praktycznie całe w łóżku spędziłam, Mąż kochany był w domu to mogłam sobie pozwolić, niestety dziś ma dyżur i przed 21:30 nie wróci a ja właśnie na położną czekam, ciekawa jestem czy dowiem się kiedy dokładnie będę mieć usg
Ja nawet siły za bardzo na czytanie nie mam, takie przeziębienie mnie dopało, 2ostatnie dni praktycznie całe w łóżku spędziłam, Mąż kochany był w domu to mogłam sobie pozwolić, niestety dziś ma dyżur i przed 21:30 nie wróci a ja właśnie na położną czekam, ciekawa jestem czy dowiem się kiedy dokładnie będę mieć usg
Podziel się: