reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Dzień dobry z samego rana, co do wątku na temat seksu, to my też mamy zakaz, ale jakoś mi to nie przeszkadza. Nie mam ochoty, tłumaczę sobie to tym, że mam mdłości i może to przez to. Mój mąż też jest dzielny, choć z dnia na dzień coraz gorze to znosi. Mama nadzieję, że jak minie zakaz, ok. 12 tc. to ochota wróci :tak:.
Gratuluję wszystkim udanych wizyt i podglądanek. Ja już nie mogę się doczekać swojego bliskiego spotkania;)

Wpadłam się przywitać i życzyć miłego słonecznego dzionka :)

Co do seksu to ja jako kolejna mam zakaz od początku :) ale to nie oznacza że mój mąż ma zakaz :) więc staram sie tak przytulać by nie wywoływać u siebie skurczy bo to nie wskazane ale u niego jak najbardziej :) jest mu ciężko z tym że ja nie mogę ale tłumaczę mu że ja nie czuje takiej potrzeby ponieważ silniejsza potrzeba jest teraz by dzidzi nic nie było:) myślę że do końca takiego zakazu nie będzie :)

Nanulika - odważna jesteś ja tez myślę że było by lepiej rozłożyć zakupy na raty a z drugiej strony boje się że jak zacznę kupować to zapeszę ale póki co chorobowego jeszcze nie dostałam a postanowiłam całe chorobowe odkładać na wyprawkę dla maluszka więc na to samo wyjdzie :)

CIESZE SIĘ ŻE WIZYTY PRZEBIEGAJĄ PRAWIDŁOWO I DZIDZIE ROSNĄ PIĘKNIE :)

Ostatnia edycja:
Ja tez nic na razie nie mam kupionego, na razie nie czuję takiej potrzeby, i też się boję jak ulala aby nie zapeszyć. Prawdą jest też to, że zupełnie nie wiem jak się za to zabrać;)

Ja zacznę kompletować gdzieś w 7 miesiącu ... Wiele ubranek mam ... Wszystkie niezbędne rzeczy również ;) Nie zdążyłam jeszcze schować łóżeczka
:tak:
majowkaa - najlepiej zacznij ... :-D od początku :cool2:

Ostatnia edycja:
Hejka wszystkim:)
Informuje ze wczoraj po udanej wizycie u gina polecialam kupic ta poduszke:) juz sie z nia nie rozstaję:) Wczoraj wieczorkiem dostalam dosc mocnych boli po prawej stronie brzucha. Tak jakby ktos mnie dźgał igłami. Jak przyszedl taki bol to trwał z minute i na maxa a za chwile popuscilo i po 2 minutach znowu to samo. Aż mojego Ł ugryzłam:zawstydzona/y: Na cale szczescie kiedy polozylam sie juz spac to wszytsko minelo. Nie mam pojecia co to bylo ale pierwszy raz tak mialam.
Też już bym chciala zaczac cos kupowac ale poczekam na kase z L4, na razie pracuje i chcialabym jeszcze ze 3 mies. popracowac a potem juz wolne. W pierwszej ciazy pracowalam do wrzesnia a na 30.11 mialam termin porodu.

hej dziewczyny ...
jesli chodzi o przytulania to ja mam z tym problem bo K mowi że nie można i on sobie jako priorytet nasze zdrowie postawil i nie mysli o sexie a ja za to mam taką burzę , że mnie roznosi heh ogolnie u nas zakaz lekarski trwa :/

wazylam sie dzisiaj i mam 2 na minusie , wychodzą mdlosci a wczoraj w nocy zawislam nad muszlą :/ strasznie mnie mdliło caly dzień i już nie wytrzymalam.
ja puki co nie kupuję ubranek i akcesoriów bo wolę nie zapeszać, wiem , że co ma byc to będzie ale już jakoś tak mam. mam tylko 1 ogrodniczki dla dzidziusia które kupiłam na festiwalu muzyki reggae od przyjaciół.

wiecie mnie tylko co jakiś czas przesladuje mysl, że na kolejnej wizycie serduszko może nie bić :( bardzo się tego boję :(

życzę Was udanego dnia i bez dołowania mi tu :* :)

reklama
hej dziewczyny ...
jesli chodzi o przytulania to ja mam z tym problem bo K mowi że nie można i on sobie jako priorytet nasze zdrowie postawil i nie mysli o sexie a ja za to mam taką burzę , że mnie roznosi heh ogolnie u nas zakaz lekarski trwa :/

wazylam sie dzisiaj i mam 2 na minusie , wychodzą mdlosci a wczoraj w nocy zawislam nad muszlą :/ strasznie mnie mdliło caly dzień i już nie wytrzymalam.
ja puki co nie kupuję ubranek i akcesoriów bo wolę nie zapeszać, wiem , że co ma byc to będzie ale już jakoś tak mam. mam tylko 1 ogrodniczki dla dzidziusia które kupiłam na festiwalu muzyki reggae od przyjaciół.

wiecie mnie tylko co jakiś czas przesladuje mysl, że na kolejnej wizycie serduszko może nie bić :( bardzo się tego boję :(

życzę Was udanego dnia i bez dołowania mi tu :* :)

No to ja się melduję dzisiaj bez dołowania :-D po zaleceniach w ogóle nie zdołowanej koleżanki Qwas ;-)
Po wczorajszym stwierdziłam, że 1 miesiąc to dla mnie za długo na czekanie do kolejnej wizyty, więc umówiłam się jeszcze na 25.04.2012r. godz. 10:15. Ginowi powiem, że się stęskniłam więc przyszłam wcześniej, tak żeby nie pomyślał, że ma do czynienia z jakąś wariatką ;-)
Gratuluję udanych wizyt. Dzisiaj chyba dzień bez?
Ja też jeszcze nic nie kupiłam dzidzi. Ale może faktycznie, coś już sobie albo maluszkowi zafunduje, tak żeby odpeszyć :-)

Do góry