reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Wiem ze nie powinnam panikowac. Co chwile chodzę do toalety i sprawdzam czy wszystko jest ok. I niby jest. Mam normalna biała ciazowa wydzieline i nie wiem skąd ta kropka sie wzięła...

pola dzown do gina i spytaj
a powiedz nie golilas sie ostatnio albo moze podraznilas sie i ztad kilka kropelek krwi skoro teraz jest normalna wydzielina

a ja z rzeczami dla dzidzi bede czekac az dowiem sie czy dz/ch i tak mysle dopiero kolo 6 miedsia ciazy ... jakos nie chce jeszcze .....

wogole narazie nie kreca mnie male ciuszki ... nie wiem co jest ze mna ehhehe

Ostatnia edycja:
Pomocy! Wlasnie zauważyłam mała kropke krwi na bieliźnie. jestem załamana. Jestem w pracy i nie wiem co mam robić.

Ja bym jak najszybciej poszła do szpitala ... Nie martw się na zapas bo z tego co widać wiele dziewczyn plami i wszystko jest ok a zazwyczaj okazuje się, ze coś nie tak jest u tych co nic nie miały tak jak ostatnio 2 dziewczyny. Krew nie zawsze świadczy o najgorszym... Trzymaj się

a ja z rzeczami dla dzidzi bede czekac az dowiem sie czy dz/ch i tak mysle dopiero kolo 6 miedsia ciazy ... jakos nie chce jeszcze .....

Ja się dzisiaj nie mogłam wyjątkowo oprzeć:laugh2:

Piekę muffinki-potem wstawię fotkę i przepis:-p
Jeszcze tylko pranie powiesić i załadować zmywarkę- chatka wysprzątana- mam powera dzisiaj-tyle rzeczy zrobiłam.

Witam was dziewczyny :biggrin2: U mnie piękne słońce, całkiem cieplutko na dworze. Ale od jutra ma być już tylko gorzej i święta zapowiadają paaaskuuudne :-(

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za następne! Przepraszam, że nie piszę po nickach, ale mi się trochę nazbierało od ostatniego posta ;) Czasem tylko podczytuję forum z telefonu, ale pisać w nim nie lubię.

Dziś byłam na badaniach krwi, jutro wyniki a w piątek idę do gin. Jedyne czego nie zdążą zrobić to grupa krwi i alloprzeciwciała, więc z tym pójdę raz jeszcze po świętach. Mam grupę krwi 0 Rh(+) więc chyba w moim przypadku nie ma mowy o silnych konfliktach serologicznych?

Dziewczyny, z tymi ziołami trzeba ostrożnie, nie wszystkie są wskazane w ciąży, niektóre mają silne działanie.

qwas - trzymaj się ciepło, niech Ci to plamienie szybko minie!
pola - jeśli to tylko jedna mała kropka to czasem się zdarza, jeśli się niepokoisz to zadzwoń do gin jak radzą dziewczyny.

Dziś jestem jakaś śnięta, właśnie zaliczyłam drzemkę na fotelu w pracy :eek: A rano mnie muliło, chyba się zaczyna.. W drodze do domku kupię sobie rumianek, skoro tak dobrze łagodzi nudności.

pola wyjdz wczesniej z pracy i lec do ginekologa prywatnie albo zadzwon

ja dzis tez mam plamienia ale tzw stará krwiá czyli kawa z mlekiem, bede lezala caly dzien ... co za nerwy :(

dziewczyny czy wy miewacie, lekkie skurcze klucia ale nie duze? jak to u was wygláda w ciagu dnia??

pola - przedzwoń do gin - będziesz spokojniejsza. w ciąży się czasem zdarzają plamienia, jak teraz wydzielina jest ok to wszystko chyba powinno być w porządku:)

ja właśnie pochłaniam sok marchewkowy wymieszany z jabłkowym - dawno mi tak nic nie smakowało!!!

już w domku, biorę się za rysowanie:) posprzątałam wczoraj więc mam z głowy:)

a wizytka już za tydzień - jupiiiii!!!!

Ulala, Olinkaa, gochaa i ehtele- gratuluję udanych wizyt.
Ehtele- nie zamartwiaj się za bardzo tym zakażeniem, na pewno się wyleczy.
Gochaa- nie znam się na biciu serduszka, ale myślę, że lekarz powiedziałby gdyby było coś nie tak, więc główka do góry ;-)

Witaj hanoos!!! Cieszę się, że wszystko w porządku u Ciebie (oczywiście oprócz wymiotów). Jak ktoś się dłużej nie odzywa, to się zawsze martwię, że coś złego się stało :-( Życzę udanej wizyty, daj znać jak poszło. Może jakąś fotkę przyniesiesz?? :-)

Dreddka- tulę Cię mocno. Oby to choróbsko szybko uciekło od Was!!!

Qwas- nie dziwię się, że się denerwujesz tymi upławami. Ale może faktycznie to pozostałości po krwiaku. Może zadzwoń do gina? Uspokoisz się. Mi też się zdarzają kłucia. Ale mam wtedy wrażenie, że boli mnie jajnik, zwłaszcza lewy i nie wiem czy to prawidłowe :-(

Pola najlepiej zadzwoń do gina i opowiedz mu sytuację. Jestem pewna, że Cię uspokoi :-)

Elzu, widzę że u Ciebie też pogoda nie sprzyja dobremu humorkowi i spacerom. U mnie niedawno padał śnieg :szok:

Za tydzień mam wizytę, już nie mogę się doczekać, bo mam wrażenie, że coś mnie mniej piersi bolą. Jakoś tak zaczęłam się obawiać, jak już trzy Aniołki się u Nas w Listopadówkach pojawiły :-(Ale pewnie sobie tylko coś wkręcam...

reklama
Dzięki dziewczyny. Chyba podjade do szpitala bo nie mam jeszcze swojego gin. Do tej pory chodzilam do gin-endo ale ona nawet nie ma u siebie usg. Tak teraz patrzę na ta kropke to dosłownie kawa z mlekiem albo nawet mleko z kawa. Nanulika ty chyba tez miałeś taka plamke niewiadoma skąd, prawda?

Do góry