sylha
mama bliźniakowa
Hanoos- witaj!!!!!!Cieszę się, że już Ci lepiej idzie!!!!!!Mnie z resztą też.
Ja prenatalne mam mieć w 12tc pierwsze
Ja prenatalne mam mieć w 12tc pierwsze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dredka uważaj na siebie z tymi oskrzelami, Twoj facet to trochę nie poważny, no ale nie on jeden z tych co póki nie zobaczą dzieciaczka to jeszcze w pełnie nie uświadamiają sobie jaka odpowiedzialność na nas spoczywa, mam nadzieję że dotrze do Niego, że teraz najważniejsze to Maleństwo co w sobie nosisz
p
Rumianek w ciąży | parenting.pl tak sobie czytam o rumianku .... i nie wiedzialam ze dziala az na tyle naszych dolegliwosci ciazowych ....
Ja tam ziół się nie boję. To sama natura. Nie wiem jak zioła mogłyby zaszkodzić... Bardziej obawiam się antybiotyków oraz szczepionek, które wlewamy dzieciom zaraz po urodzeniu, ingerujac w system immunologiczny ...
Elomelo jednak z ziolami trzeba byc ostroznym, czesc z nich - tak jak rozmaryn lekarski "naturalnie" wywoluje poronienie. Tymianek i szalwie tez nalezy stosowac z umiarem, Niebezpieczny jest tez dziurawiec.
Zioła w ciąży - www.mamazone.pl