reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Anka bardzo mi przykro :(

co do usg przezpochwowo to ostatnim razem byłam tak zestresowana i napięta, że gin miał problem, żeby ruszać nim w środku

Dziewczyny, coś mnie trochę szczypie tam przy wejściu :-/ czy można stosować jakąś maść?

reklama
Aniu bardzo współczuję święta zapowiadają sie u Ciebie nie ciekawie bardzo mi przykro :( na pewno jeszcze się uda pamiętaj nadzieja umiera ostatnia .

Ja jutro ide na wizyte i usg jej stres zżera mnie juz powoi a dzis dziewczyny normalnie myślałam że się zadrapie małe wloski na nogach i spodnie doprowadziły do podrażenia skóry masakra musiałam szybko sie iśc kapać golić nogi i oliwkować taka delikatna to ja nigdy nie bywałam .

Dziewczyny, coś mnie trochę szczypie tam przy wejściu :-/ czy można stosować jakąś maść?

ja używałam clotrimazolum

ausente gratuluje - wszystko będzie super - zobaczysz :)

ja miałam w 6tc i następne dopiero w 13tc.
też jestem trochę ciekawa, ale wierzę, że jest wszystko ok. i podobnie jak ty wolałabym nie mieć już usg dopochwowego, żeby tam się nic nie podziało.
już nie powinnaś... tak mi się wydaje... ja miałam pod koniec 8 tygodnia teraz po brzuchu i wszystko było bardzo dobrze widać..
Pozegnalismy Aniolka (^)
baaardzo mi przykro :(

heloł!!!! nie mam mdłości!!! Oby tak zostało... :-)
idę poodkurzać z radości :)

Jak tam wasze zycie seksualne? Czy ktoras w ogole sie przytula? Wiem, ze czesc nie moze pewnie, ale co z pozostalymi? U nas narazie cisza.. i jakos mi sie nie spieszy bardzo - szczegolnie, ze jestem przeziebiona.

Powiem szczerze że nie też się totalnie do tego nie spieszy... Nie wiem jak mój eMek ;-) tzn. wiem - on chyba narazie się troszke boi - to nasza pierwsza dzidzia, więc nie mamy doświadczenia ani porównania :-)

Czy Wy też jesteście takie senne?

Ja przesypiam prawie całe popołudnie, nie chce mi się poprostu nic, święta za pasem a ja w proszku...

Jak u Was z humorami? Ja potrafię dac domownikom w kość. Już mnie to zaczyna męczyć :( szybko tracę cierpliwość.

Wahania nastrojów mam straszne i też szybko tracę cierpliwość... Biedny mój eMek!

Qwas głowa do góry - dla naszych kruszynek wszystko... ;-)

anka26,07 tak bardzo mi przykro :-(

Dziewczyny a jak to jest u Was? Ja nie mam jakichś strasznych mdłości (odpukać!) ale jak tylko poczuję leciutki głód to jest mi tak bardzo nie dobrze, mam zawroty głowy - zjem coś, nawet pół kromki chleba i jak ręką odjął... Przez to jem często, a dziś ewidentnie ciągle byłam głodna... :zawstydzona/y:

Z humorami różnie bywa ale w obecnym czasie denerwują mnie wizyty znajomych akurat wtedy chce mi się odpoczywać i robię się złaa a zawsze lubiłam towarzystwo jeśli chodzi o przytulanie to nie zapominam o potrzebach męża ale mnie nie wolno więc takich normalnych pełnych zbliżeń nie ma w pierwszej ciąży nic mi nie było i kochaliśmy się od początku do końca chyba tylko 1 mc mieliśmy przerwy jak w 5 mc brałam magnez bo brzucholek sie napinał . Teraz jak bylo zgrożenie to mąz nawet o tym nie myśli bo sie po prostu boi by coś złego się nie stało wytrzymamy :)

dziewczyny moja beta to
29 556mIU/ml

Poza okresem ciąży: 0 - 2,7W okresie ciąży:ciąża 1,3 -2 tydzień: 16 - 156ciąża 2-3 tydzień: 101 - 4870ciąża 3-4 tydzień: 1110 - 31500ciąża 4-5 tydzień: 2560 - 82300ciąża 5-6 tydzień: 23100 - 151000ciąża 6-7 tydzień: 27300 - 233000ciąża 7-11 tydzień: 20900 - 291000ciąża 12 tydzień: 16684 - 127939

Kropka ja też ciągle chodzę głodna. Muszę się powstrzymywać żeby ciągle nie podjadać :( z mdłościami jest u mnie różnie, czasem bywają dokuczliwe, ale nawet one nie zniechęcają do jedzenia :S

reklama
Do góry