reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Anka bardzo mi przykro :(

co do usg przezpochwowo to ostatnim razem byłam tak zestresowana i napięta, że gin miał problem, żeby ruszać nim w środku

Dziewczyny, coś mnie trochę szczypie tam przy wejściu :-/ czy można stosować jakąś maść?

reklama
Aniu bardzo współczuję święta zapowiadają sie u Ciebie nie ciekawie bardzo mi przykro :( na pewno jeszcze się uda pamiętaj nadzieja umiera ostatnia .

Ja jutro ide na wizyte i usg jej stres zżera mnie juz powoi a dzis dziewczyny normalnie myślałam że się zadrapie małe wloski na nogach i spodnie doprowadziły do podrażenia skóry masakra musiałam szybko sie iśc kapać golić nogi i oliwkować taka delikatna to ja nigdy nie bywałam .

Dziewczyny, coś mnie trochę szczypie tam przy wejściu :-/ czy można stosować jakąś maść?

ja używałam clotrimazolum

ausente gratuluje - wszystko będzie super - zobaczysz :)

ja miałam w 6tc i następne dopiero w 13tc.
też jestem trochę ciekawa, ale wierzę, że jest wszystko ok. i podobnie jak ty wolałabym nie mieć już usg dopochwowego, żeby tam się nic nie podziało.
już nie powinnaś... tak mi się wydaje... ja miałam pod koniec 8 tygodnia teraz po brzuchu i wszystko było bardzo dobrze widać..
Pozegnalismy Aniolka (^)
baaardzo mi przykro :(

heloł!!!! nie mam mdłości!!! Oby tak zostało... :-)
idę poodkurzać z radości :)

Jak tam wasze zycie seksualne? Czy ktoras w ogole sie przytula? Wiem, ze czesc nie moze pewnie, ale co z pozostalymi? U nas narazie cisza.. i jakos mi sie nie spieszy bardzo - szczegolnie, ze jestem przeziebiona.

Powiem szczerze że nie też się totalnie do tego nie spieszy... Nie wiem jak mój eMek ;-) tzn. wiem - on chyba narazie się troszke boi - to nasza pierwsza dzidzia, więc nie mamy doświadczenia ani porównania :-)

Czy Wy też jesteście takie senne?

Ja przesypiam prawie całe popołudnie, nie chce mi się poprostu nic, święta za pasem a ja w proszku...

Jak u Was z humorami? Ja potrafię dac domownikom w kość. Już mnie to zaczyna męczyć :( szybko tracę cierpliwość.

Wahania nastrojów mam straszne i też szybko tracę cierpliwość... Biedny mój eMek!

Qwas głowa do góry - dla naszych kruszynek wszystko... ;-)

anka26,07 tak bardzo mi przykro :-(

Dziewczyny a jak to jest u Was? Ja nie mam jakichś strasznych mdłości (odpukać!) ale jak tylko poczuję leciutki głód to jest mi tak bardzo nie dobrze, mam zawroty głowy - zjem coś, nawet pół kromki chleba i jak ręką odjął... Przez to jem często, a dziś ewidentnie ciągle byłam głodna... :zawstydzona/y:

Z humorami różnie bywa ale w obecnym czasie denerwują mnie wizyty znajomych akurat wtedy chce mi się odpoczywać i robię się złaa a zawsze lubiłam towarzystwo jeśli chodzi o przytulanie to nie zapominam o potrzebach męża ale mnie nie wolno więc takich normalnych pełnych zbliżeń nie ma w pierwszej ciąży nic mi nie było i kochaliśmy się od początku do końca chyba tylko 1 mc mieliśmy przerwy jak w 5 mc brałam magnez bo brzucholek sie napinał . Teraz jak bylo zgrożenie to mąz nawet o tym nie myśli bo sie po prostu boi by coś złego się nie stało wytrzymamy :)

dziewczyny moja beta to
29 556mIU/ml

Poza okresem ciąży: 0 - 2,7W okresie ciąży:ciąża 1,3 -2 tydzień: 16 - 156ciąża 2-3 tydzień: 101 - 4870ciąża 3-4 tydzień: 1110 - 31500ciąża 4-5 tydzień: 2560 - 82300ciąża 5-6 tydzień: 23100 - 151000ciąża 6-7 tydzień: 27300 - 233000ciąża 7-11 tydzień: 20900 - 291000ciąża 12 tydzień: 16684 - 127939

Kropka ja też ciągle chodzę głodna. Muszę się powstrzymywać żeby ciągle nie podjadać :( z mdłościami jest u mnie różnie, czasem bywają dokuczliwe, ale nawet one nie zniechęcają do jedzenia :S

reklama
Do góry