reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Dziewuszki:p usprawiedliwiam sie tylko ze update listy wizyt zrobie jutro jak wrocimy do domu. W tel. Jakos mniej wygodnie i tylko Was podczytuje w miedzyczasie:))))
Milego weekendu wszystkim!

reklama
witam nowe mamusie:)

qwas nie mozesz takich normalnych kropli, a co do soli to musisz isc do apteki i powiedziec ze dla kobiety w ciazy w aptece ci doradza, na przeziebienie w ciazy polecam syrop lipomal mi w ciazy z Nikola pomógł. Tak samo moczenie nog i kapiel w wodzie z sola.

zabka wspolczuje ci takiej tesciowej, ja naszczescie mam tesciowe ok ale moja szwagierka nie za bardzo czepia sie jej byle czego

co do moderatorek jestem za bedzie wszystko wiadomo co i gdzie jest

szczebiotka nie wiem co dziś jest....ale moje dziecko daje dzisiaj popalić- w koncu z nim na dwór wyszłam pomimo tego ,że pada i zimno-ale polatal troche po kałuzach wyżył się i co....buzia się nie zamyka i nadal świruje:-D:-D:-D

a ja wstałam zrobić sobie obiadek, nawet się ucieszyłam, że dobrze się czuję, to posprzątam trochę. i jak zaczęłam wymiotować, to masakra - tak to jeszcze od początku ciąży nie miałam. czuję się okropnie ...

Hej!
Stworzylam nowy watek w celu wybrania Moderatorek. Prosze Was o wejscie i zaglosowanie na trzy wybrane Panie :-D A ja w pracy. Jeszcze mnie jakies grypsko zlapalo i zarazilam cala rodzinke :-(

no moj P sie zbuntowal i nie chce jechac na swieta tam. tylko ze jego corka chcialaby odwiedzic babcie bo zadko tam bywa i teskni bo dla Gabi babcia jest bardzo dobra. ciekawe jak ona zareaguje na dziecko hmm tez mnie to martwi bo jak do tej pory mamy swietny kontakt ze soba i mam nadzieje ze to sie nie zmieni.
a ja jestem ciagle glodna.i to na ostro mnie zbiera:-)

cześć dziewczyny:-)
długo mnie nie było na bb, ale przeprowadziliśmy się już na nowe mieszkanko, yupiii:-) i nie miałam tam neta, dopiero od dzisiaj jest:-)
u nas wszystko dobrze, powoli odgruzowuje się od kartonów i rozpakowywania;-)
niestety nie jestem w stanie was nadrobić, ale teraz postaram się byc na bieżąco, tymczasem gratuluje wszystkich wizyt i bijących serduszek:-)

to nie jest dobry dzien dla mnie:-( głowa pęka a mały nie wiem czy to zeby czy znów jakiś wirus ale ma mega rozwolnienie, dzis 3 razy cały przebierany był, za 4 po prostu go wykąpałam, mam nadzieję że noc będzie w miare, a na dokładkę mąż zasmarkany więc leży na kanapie i się herbata z miodem kuruje...

reklama
Do góry