można by powiedzieć ze przy trzeciej ciąży można mieć już lekko lajtowe podejście no bo to już trzeci raz ale ja o tą ciąże boję się chyba najbardziej. ale to chyba dlatego że na wizycie gin widziała za mały pęcherzyk - pusty a obok jakiś krwiak
reklama
sylha
mama bliźniakowa
własnie w usg tak wyszło, no i może się zgadzać bo tylko pęcherzyk maluteńki.....
a tak w ogóle to jestem strasznie rozczarowana ta wizytą, poszłam do tego gina z polecenia ponieważ on robi cesarke na życzenie... a ja rodzic normalnie nie zamierzam! ale wizyta trwała niecałe 10 min i nic konkretnego sie nie dowiedziałam, i 100 skasował!!! wrrrr
Jak ci nie przypadł do gustu to go zmień, jednak na kilka miesięcy będziesz z nim związana.....mysmy siedzieli u ginia pół godziny mimo iż ja już wcześniej wiedziałam co mogę, czego nie co mam brać, czego nie i ta wizyta to było tylko potwierdzenie ciąży, a jednak sporo czasu nam poświęcił.....
a wlasnie sobie zdalam sprawe ze ja nigdy w zyciu w dzien nie spalam a od 2-3 dni normalnie scina mnie z nog juz ok 12 ... a Wy dziewczyny zauwazylycie jakies zmiany spowodowane braniem progesteronu??? bo to chyba od tego...
hanoos
Aktywna w BB
Qwas, właśnie się dzisiaj zdziwiłam, że jestem nie do życia i w dzień 3 godziny zaległam w łóżku i spałam jak niemowle. A od wczoraj właśnie luteinke biorę. Nie wiem, czy to opd tego, czy poprostu zbieg okoliczności. W pirwszej ciąży spałam w dzień codziennie i to tak do 4-5 miesiąca ;-)
Dziewczyny, nie chcę zapeszać, ale mdłości mi troszkę zelżały.. mam nadzieje, że już mi tak zostanie...
Dziewczyny, nie chcę zapeszać, ale mdłości mi troszkę zelżały.. mam nadzieje, że już mi tak zostanie...
pola.
Fanka BB :)
Ja codziennie po pracy śpię 2-3 godziny. Potem wstaje i jestem nie do życia. A pózniej znow sie klade i przesypiam cała noc.
Ale generalnie jest tak ze o ile w pracy jako tako funkcjonuje to wieczorami jestem totalnie nieprzytomna i jest mi okrutnie niedobrze.
Teraz wlasnie leze w łóżku i zaraz pewnie zasne. Dobranoc
Ale generalnie jest tak ze o ile w pracy jako tako funkcjonuje to wieczorami jestem totalnie nieprzytomna i jest mi okrutnie niedobrze.
Teraz wlasnie leze w łóżku i zaraz pewnie zasne. Dobranoc
ulala
Fanka BB :)
można by powiedzieć ze przy trzeciej ciąży można mieć już lekko lajtowe podejście no bo to już trzeci raz ale ja o tą ciąże boję się chyba najbardziej. ale to chyba dlatego że na wizycie gin widziała za mały pęcherzyk - pusty a obok jakiś krwiak
Nie denerwuj się spokojnie poczekaj na rozwój sytuacji i pęcherzyka wszystko urośnie a krwiaczek nie zawsze oznacza tragedie czytałam troszkę na ten temat bo mi pękł i jedna kobieta przez cała ciążę miała krwiaki które krwawiły a donosiła .
Ja tak czytam i czytam i chyba zaraz zasne:-) kiedy kończą się mdłości bo już mam ich dość
Dziś weszłam do toalety i tylko poczułam zapach papieru toaletowego odrazu mnie podniosło
Witam nowe mamusie:-)
Dziś byłam po wyniki ale chyba wszystko w porządku:-)
Pozdrawiam
Dziś weszłam do toalety i tylko poczułam zapach papieru toaletowego odrazu mnie podniosło
Witam nowe mamusie:-)
Dziś byłam po wyniki ale chyba wszystko w porządku:-)
Pozdrawiam
T
taycia
Gość
Hej!
Fajnie macie,ze mozecie sobie pospac. Ja wrocilam z pracy kolo 24,a Synus obudzil sie o 6 i tyle bylo z mojego snu mnie tez mdlosci mecza szczegolnie z rana i na wieczor.
We wtorek ide na pobieranie krwi i badanie moczu . Kolo mojej dzidzi jest cialko zolte,ale czytalam,ze powinno sie wkrotce wchlonac (poczatkowo myslalam,ze to druga dzidzia). Mam nadzieje,ze to dziecku nie przeszkadza. Caly czas jestem mega podekscytowana,ze moja Fasolka jest juz taka duza,a ja dowiedzialam sie o niej dopiero 2 tygodnie temu odpoczywajcie, lencie sie...bo pozniej czasu nie bedzie
Fajnie macie,ze mozecie sobie pospac. Ja wrocilam z pracy kolo 24,a Synus obudzil sie o 6 i tyle bylo z mojego snu mnie tez mdlosci mecza szczegolnie z rana i na wieczor.
We wtorek ide na pobieranie krwi i badanie moczu . Kolo mojej dzidzi jest cialko zolte,ale czytalam,ze powinno sie wkrotce wchlonac (poczatkowo myslalam,ze to druga dzidzia). Mam nadzieje,ze to dziecku nie przeszkadza. Caly czas jestem mega podekscytowana,ze moja Fasolka jest juz taka duza,a ja dowiedzialam sie o niej dopiero 2 tygodnie temu odpoczywajcie, lencie sie...bo pozniej czasu nie bedzie
reklama
Podziel się: