reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Mi dzisiaj też jakoś tak zimnawo, pod kocem siedzę....

Madzia- wymioty- nic przyjemnego!!!!!!!Wrażenie jakby Ci coś zołądek przez chciało wyszarpać:confused2:

reklama
Ale Wy macie tępo, ja niestety cały czas jestem nie do życia. Najchętniej spałabym cały dzień.
Hanoos ja w sumie też mam troszkę mniejsze mdłosci, mam nadzieję, że teraz już będzie coraz lepiej.
Nanulika zdrówka życzę! :-)

A ja nie wytrzymałam i umówiłam się do gina na jutro (miałam iść najwcześniej pod koniec przyszłego tygodnia), ale jestem ciekawa co jutrzejsze usg pokaże, proszę o kciuki :-)

Cześć dziewczyny :)
Ja od rana miałam takie Powera, że aż w szoku byłam. Niestety ostatnie parę dni nie było najlepszych bo po prostu większość z nich przespałam albo tak się czułam, że z domu na krok nie wychodziłam:baffled:
a dzisiaj to takie sprzątanie w domu zrobiłam, że sama się dziwię ale nie ma to jak lepsze samopoczucie nawet jeśli miałoby jutro wszystko wrócić na nowo:rofl2:
Mnie piersi bolą codziennie przez 24h :-)

qwas ja tez biore dopochwowo hormon i tez mam wycieki:-D Jaka masz dawke i jak czesto musisz brac? Bo u mnie to jest 3 razy na dzien po 200mg za kazdym razem. I musze powiedziec ze jak zaaplikowala sobie kolo 11 to pozniej kolo 14 drugi raz i wtedy jeszcze czulam ze ze mnie leci wiec zapewne P jest non stop. Trzeci raz zaaplikuje przed snem to wtedy przez cala noc nic nie wyleci.Wiecej sie wchlonie

Ja dzis i wczoraj drzeke zaliczylam:tak: i w sumie nic nie zrobilam bo maz mi posprzatal:rofl2:

Ja tez od wczoraj łapę popołudniowe drzemki, ot przed chwilą wstałam :-D Najgorsze jest, że jak sie obudze to nie mogę dojść do siebie, czuje się jeszcze gorzej zmęczona ;) Ale moja teoria jest taka, że ta senność nie tyle wynika z "ciąży" co z odstawienia kawy. Piłam 2 kawy dziennie, jak się dużo uczyłam to nawet 3 , a teraz musze przetrwać bez i chyba stąd ta senność...

anka, znam takich co piją więcej ;) 2 kawy z 1 łyż. to w sumie nie jest dużo :) Ale jak stawiało na nogi ;) Nie to co zbożowa ...hehehehe

Drzemkę to i ja mam codziennie... Chociaż godzinkę po pracy.. Właśnie się obudziłam :-) i biorę się do pracy.. Muszę spakować walizki bo jutro prosto po pracy wyjeżdżamy na weekend na samo południe irlandii ;-) oby nam pogoda dopisała.. Zajrzę do Was pewnie we wtorek wieczorem u już się obawiam że naprodukujecie stron do czytania na 5 godzin..
Wszystkim wizytującym życzę powodzenia
Miłego weekendu!!

reklama
Anka26,07 mam 2 razy dziennie po 200 mg ...

Crazy girl zazdroszcze wyjazdu, ja w sobote wybieram sié na Koré bo jest w Londynie a kumpel zalatwil bilety za free a w niedziele jakis spacer za miastem :)

Do góry