reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
dziekuje dziewuszki :) a jesli chodzi o te jakby wyplywanie to co myslicie? to normalne?

ja to mam do tego duzy problem z marznieciem, ciagle siedze pod kocem i mam sine z zimna paluchy :/

Czego?!?!Przeoczyłam coś?!?!Muszę doczytać...

Elomelo- ja myślę, że tak na spokojnie, powoli to też grzecznie umyję :-), bo teraz jak słońce jeszcze zaświeci to tragedia nic tylko rolety pozaciągać.....
Sylha - Może kogos wynajmij? Z rodziny, ze znajomych?
Ja juz mysle co bedzie po 9 miesiącach ...
W listopadzie poród, w grudniu święta - nie dam rady myć, moze ktoś ze znajomych za kasę pomoże? Przed porodem nie ma co ryzykować, co by sie dziecko pepowiną nie okręciło...
Chociaz ja przed porodem zawsze szalałam by "przyspieszyc", a dzieci zawsze dłluuuugo po terminie.

Acha - po świętach mam malowanie chaty wiec robota z oknami na nowo sie rozpocznie w kwietniu ...

Ostatnia edycja:
witam jestem koljeną listopadówką termin 3 listopad ciąża przebiega w miarę spokojnie narazie widziałam tylko pęcherzyk ale w poniedziałek ide do gin i mam nadzieje że wszystko bedzie ok. Ide was poczytać ale tyle stron że nie wiem czy dam rade jakoś się wdrożyć aha to moja 3 ciąża i 3 listopadowa ;) taki zbieg okoliczności. Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :) dawno nie u was nie byłam.
Mam pytanie może któraś z was ma podobnie, Wczoraj miałam pierwszą wizytę u gina i on mi wyliczył że jestem w ciąży 4 t 6 d. ostatnia miesiączkę miałam 11 lutego co daje 5t 4 d. co sądzicie ja coś źle liczę???

Pati_pati Ogólne jest liczenie od okresu (jesteś kolejną osobą, która miała @ 11.02) - wg poczęcia zawsze jest około tygodnia mniej...

reklama
Do góry