reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Ogólne jest liczenie od okresu (jesteś kolejną osobą, która miała @ 11.02) - wg poczęcia zawsze jest około tygodnia mniej...

a to dlatego na usg tydzien jest mniej. juz rozumiem, ale to czyli jestem w 6 tyg czy w 5?? termin mam na 18 listopada co by wskazywało ze jestem w 6 tyg ale lekarz sie upiera ze w 5 tyg, nie ogarniam!!

reklama
Qwas- ja brałam powciapnie luteinę to też mi "wyciekała".
Elomelo- wynająć kogoś hmmm dobre, chciałam emka, ale broni się ręcami i nogami:-)

Pati-pati- a na jakiej podstawie Ci obliczył?Bo mi wg USG ciąża z kolei starsza wyszła i oboje z ginem wiedzieliśmy, że to nie możliwe.

a do mnie w sobotę przyjeżdża mama okna myć :)
w sumie mąż by to zrobił, ale będzie miał wszystko inne do posprzątania przed świętami, bo ja jednak leżąca jestem
wczoraj się trochę pokręciłam, posprzątałam kuchnię i już czułam, że to za wiele ...

mam nadzieję, że w późniejszych tyg będę jednak mogła skorzystać z tego, że nie muszę chodzić do pracy,
a nie tylko leżeć cały czas

Uważałam :) Starałam się nie przesadzic. A co może się stać?

Mozna nawet poronić ale jeśli urodziłas juz 3 bez problemów to pewnie CI to nie grozi :) tym co maiły problemy z zajściem w ciążę i tym co poraniały zabraniają współzycia sprzątania ,podnoszenia rąk do góry , biegania i generalnie wszystkiego co by nas mogło bardzo zmeczyc i doprowadzic do skurczy .

dziekuje dziewuszki :) a jesli chodzi o te jakby wyplywanie to co myslicie? to normalne?

ja to mam do tego duzy problem z marznieciem, ciagle siedze pod kocem i mam sine z zimna paluchy :/

to normalne mi też woda spływała po luteinie dlatego teraz biorę pod język

ja też strasznie marznę ciągle mi zimno śpię z termoforem

Qwas- ja brałam powciapnie luteinę to też mi "wyciekała".
Elomelo- wynająć kogoś hmmm dobre, chciałam emka, ale broni się ręcami i nogami:-)

Pati-pati- a na jakiej podstawie Ci obliczył?Bo mi wg USG ciąża z kolei starsza wyszła i oboje z ginem wiedzieliśmy, że to nie możliwe.

własnie w usg tak wyszło, no i może się zgadzać bo tylko pęcherzyk maluteńki.....
a tak w ogóle to jestem strasznie rozczarowana ta wizytą, poszłam do tego gina z polecenia ponieważ on robi cesarke na życzenie... a ja rodzic normalnie nie zamierzam! ale wizyta trwała niecałe 10 min i nic konkretnego sie nie dowiedziałam, i 100 skasował!!! wrrrr

dziekuje dziewuszki :) a jesli chodzi o te jakby wyplywanie to co myslicie? to normalne?

ja to mam do tego duzy problem z marznieciem, ciagle siedze pod kocem i mam sine z zimna paluchy :/

to normalne mi też woda spływała po luteinie
ja też strasznie marznę ciągle mi zimno śpię z termoforem

Madzia, uważaj na termofor. Mi gin mówił zeby sie nie przegrzewac a o termoforze kazał zupełnie zapomnieć.

reklama
Do góry