reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

dziewczyny a co robic jak biore dopochwowo cyclogest (progesteron) a on jakby wycieka :/

Moni-ka ja tez mialam na poczátku straszny bol plecow, teraz mam codzienne lekkie bóle glowy i ten kapec ciágly w buzi ...

ps. jak wkleic suwaczek?

Ostatnia edycja:
reklama
Elomelo :) ja w 5 ciązy z tym że ty masz tą przewagę i szczęście że masz je wszystkie przy sobie a ja mam 3 aniołeczki ,uważaj z tym myciem okien :) ja totalny zakaz mam czegokolwiek a ty hotel chyba wysprzątałaś :)

Nie hotel, własny dom:-D. Córa mi pomogła, troche zaszalałam, ale obserwowałam sie i uważałam.
Przykro mi ulala, bo przeżyć miałaś pewnie co niemiara, ale czasem tak bywa, że te Aniołeczki są bardziej potrzebne TAM, u Pana Boga ... chociaz nam na ziemi czasem trudno to zrozumieć i zaakceptować ...

Ostatnia edycja:
Witajcie :-)
Jeśli nie macie nic przeciwko to i ja chciałabym dołączyć do Was :)
Nasz status na dzień dzisiejszy to 4t6d :) I jeśli wszystko pójdzie dobrze, a przeciez musi! to tak jak Wy przywitamy naszego malucha na koniec listopada :)
Na razie jesteśmy po dwóch testach z II kreskami :) Do wizyty jeszcze troche.
Przyjmiecie nas tu?
Obiecuje wszystko nadrobić jak tylko znajdę chwilkę :)

Groszek- :-) pewnie, że Cię przygarniemy :-)

Elomelo- nie wiem co może się stać- chyba to o czym nawet nie chcemy myśleć, ale ja miałam zdecydowanie zakaz!!!!W sumie mam go nadal, ale okna wołają o pomstę do nieba już.....a też ich trochę mam......

sylha, ten kot kręcący tyłkiem jest świetny :-D
Co do objawów to ja też nie mam żadnych na razie i wcale nie narzekam ;) Mam tyle na głowie ważnych rzeczy, że zdecydowanie wszelkie niedogodności okresu ciąży mogłyby się przesunąć na jakiś 6/7 msc ;)

A okna też zamierzam myć jeśli tylko czas i samopoczucie pozwolą, a co :tak: Myśle, że powoli, spokojnie i z odpoczynkiem nie zaszkodzi...

Groszek- :-) pewnie, że Cię przygarniemy :-)

Elomelo- nie wiem co może się stać- chyba to o czym nawet nie chcemy myśleć, ale ja miałam zdecydowanie zakaz!!!!W sumie mam go nadal, ale okna wołają o pomstę do nieba już.....a też ich trochę mam......

Jeśli masz zakaz, to nawet nie podejmuj prób mycia okien. Ja już trochę wiem na ile mogę sobie pozwolić. Gdybym źle się czuła po prostu przerwałabym mycie. Dzidzia najważniejsza.

reklama
qwas, na stronie z suwaczkami , jak już sobie stworzysz swój to dostajesz link ( ten BBC code czy jakoś tak), kopiujesz go.
Wchodzisz w ustawienia tu na swoim profilu, edytuj sygnaturę, wklejasz kod w wyswietlone miejsce i klikasz...zapisz czy jakoś tak. :)

Wesoła, planowałam zostać tam do końca, myślałam, że razem wszystkie "dobreniemy" do końca ;)
Ale jakoś się już rozmowa nie kleiła mam wrażenie więc jednak jestem, ale do dziewczyn też będę zaglądać i gratulować:)

Ostatnia edycja:
Do góry