reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Myszunia rewelacyjny pomysł z tą kartką, szkoda, że jestem papla i już mamy wiedzą :-)
Kruszka witaj :-)

odebralam wypis i l4 na 2 tyg :)
bylismy z corcia na kulkach wybawila sie
teraz robie zapiekanke makaronowa i zaraz bedziemy wcinac
ostatnio jak zaczynam jesc cos na co mialam ochote .... po chwili mi nie smakuje ......
ja jestem ciekawa co jutro lekarka mi powie i kiedy da mi skierowanie na usg ,,,,, mam nadzieje ze do 2 tyg hehehehe

kruszka witaj:):)
super macie bety hehehe

ja bym juz chciala byc w 12 tyg :)

Witam mamusie ja zamierzam iść w środę bądź w czwartek do gin mam nadzieje, że będzie wszystko w porządku. W obliczeniach będzie to 6tc więc może już serduszko usłyszę. Dalej nie mam smaku na jedzenie i chyba ciut schudłam:tak:

Na innych obliczeniach mam już piąty tydzień a na suwaczku 4 więc troche zgłupiałam
Witam nowe mamusie :-)

nanulika czekamy na twoją betkę :)

krew pobrana, wynik będzie albo jutro albo nawet dziś po 22giej w necie:) 3majcie kciuki!!!

Witam mamusie ja zamierzam iść w środę bądź w czwartek do gin mam nadzieje, że będzie wszystko w porządku. W obliczeniach będzie to 6tc więc może już serduszko usłyszę. Dalej nie mam smaku na jedzenie i chyba ciut schudłam:tak:

Na innych obliczeniach mam już piąty tydzień a na suwaczku 4 więc troche zgłupiałam
Witam nowe mamusie :-)

na tym też masz piąty:) 4ty tydzień i piąty dzień oznacza że skończyłaś całe 4 tygodnie i właśnie mija piąty dzień piątego tygodnia:)

ja do lekarza w środę:)

reklama
Ja tez zdecydowanie należę do tych panikujacych... Ale przecież nie wypada robić bety co 2 dni. Na razie zrobiłam 2 razy i przyrost jest ładny. Jutro dla pewności zrobię chyba jeszcze jeden test sikany...
Nie mogliśmy sie z mężem powstrzymać u juz sie pochwalilismy rodzinie. Najbliższym znajomym powiem po pozytywnym usg. Tylko nie bardzo wiem kiedy najlepiej sie na to usg wybrać. Tak bardzo bym chciała zobaczyć serduszko...

Do góry