reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Dziewczynki sorki że spamuję tu takim "technicznym" pytaniem ale w opcjach profilu kompletnie nie wiem gdzie te suwaczki się wstawia i jak :/ pomożecie?

reklama
Dziewczyny a wy pracujecie? wybieracie się od razu na L4 czy chcecie normalnie pracować?
.

ja jestem na urlopie wychowawczym, ale zamierzam wrócic do pracy i iść na L4

Dziewczynki sorki że spamuję tu takim "technicznym" pytaniem ale w opcjach profilu kompletnie nie wiem gdzie te suwaczki się wstawia i jak :/ pomożecie?

wchodzisz w ustawienia i masz tam edytuj sygnature, wklejasz kod suwaczka zapisujesz i gotowe:-)

Myszunia może dostaniesz zdjęcie z usg to zrób ksero i wstaw w laurkę :) będzie bardziej przemawiające :) No to w tym tyg będzie masa nowych wieści jak każda lekarza zaliczy i zda relacje :) Ja pracuję więc jak tylko będzie wszystko ok to idę na L4 .

Ostatnia edycja:
Wróciłam wynik po 16-tej :-),
USG mam dopiero 16 marca, ale myślę, że się doczekam:-p , mogłam wcześniej, ale tak jest duże prawdopodobieństwa usłyszenia serduszka :-)

Wróciłam wynik po 16-tej :-),
USG mam dopiero 16 marca, ale myślę, że się doczekam:-p , mogłam wcześniej, ale tak jest duże prawdopodobieństwa usłyszenia serduszka :-)

mi lekarz kazał się zgłosić tez dopiero w połowie marca, więc tez pójdę koło 15-16 marca, jeszcze tyle czasu...trudno trzeba będzie jakoś wytrzymać, hihi

Gosiagro dziękuję :) wieczorkiem popracuję nad suwaczkiem ;)
A myk z powrotem do pracy super rozwiązanie, przynajmniej kasa będzie.

Ja pracuję i to głównie popołudniami, na zwolnienie nie chciałabym iść, no ale wiadomo wszystko zależy czy Fasolka będzie zdrowa.

Nanulika to mamy wizytę w ten sam dzień, ja mam ciut później bo na 18:40 :)

Ulala dzięki za podpowiedź z tym zdjęciem usg, jesli dostanę to włożę do kartki :)

Sylha a w którym tyg jesteś? Ja w 6 i tak się zastanawiam czy serduszko już będzie w środę...

lecę do pracy dziewczynki, miłego dnia!:D

reklama
Myszunia- u mnie się dopiero 4 zaczął.....dlatego też napisałam, że prawdopodobieństwo, ale u ciebie 6 to już na pewno!!!! Ja postaram się cierpliwie czekać....:-p
Gosiapro- to będziemy czekać razem, ja już mam wizytę zaklepaną tak żeby M mógł też być :tak:

Do góry