reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
ponoć z serduszkim różnie bywa, rozstrzał jest że niby między 6-10 tyg to norma....

bety wyniku nie widać jeszcze wrrr....

pewnie jutro dopiero!!!

sprawdzcie dziewczynki czy wszystkie ktore teraz pisza sa na liscie:) a jak nie podajcie date porodu ....

ja caly czas schizuje ze nie mam mdlosci .,,, ehehehhe nie to ze chcialabym je miec.... ale jakos nie czuje sie ciazowo ...... jedynie to ze zmeczona jestem ....

zrobilam sobie kawke z lyzeczki rozpuszczalna z mlekiem .... nie wiem czy wypije sie okaze dawnooo nie pilam hehehehe
a propo kawy odrazu rzucilyscie ja czy pijecie sobie normalnie??????

o 11 mam lekarza, niepokoje sie.......

hehehe dobre z tym testem na plec.....

swoja droga macie jakies przeczucia swoje wewnetrzne co do plci ????????

Witam, u mnie sliczna pogoda się zapowiada :-)
Matyjasowa- ja nie wiem czy dobrze policzyłam, ale chyba wychodzi 12listopada......jak będę po konkretnej wizycie to będę wiedzieć.....
Co do mdłości to czytałam, że najczęściej je się ma od 6 tygodnia, ale to też zależy indywidualnie od każdej z nas także nic się nie martw wszystko będzie dobrze!!!!!Napisz jak tam po wizycie!!!
Nanulika- jak tam masz już wynik?!?!?!?

Wrzycę Wam linka na jakie badania powinien nas wysłac lekarz: http://www.edziecko.pl/ciaza_i_poro...ania_w_ciazy___I_trymestr.html?as=1&startsz=x
To moja 1 ciąża więc jestem zielona w te klocki

Ostatnia edycja:
Tak! Wlasnie sie ukazal:) 123,80 czyli wszystko sie zgadza: 4-5 tydzien:)

A co do danych mi z neta data porodu wychodzi na 9 listopada:)

Ale sie ciesze! Jeszcze tylko zeby jutro u gin okazalo sie ze wszystko dobrze.....

nunulika fajnie ze juz masz wyniki :)
zaraz was dopisze do listy :)
ja wiem ze mdlosci to indywidualna sprawa kazdej ehehhehe ale wiadomo czlowiek sie niepotrzebnie nakreca:p

ja jestem ciekawa bo mialam robione badania w szpitalu krew mocz i usg czy zleci mi jakies badania dzis czy odpusci......
w sumie 16 kwietnia ide dopiero do lekarza ktory bedzie prowadzil mi ciaze do konca,,,,

Ostatnia edycja:
Ja sie boje jak diabli i chyba do 12tyg nie przestane.....
Poprzednio poronilam w 8tyg.... nie zdazylam zobaczyc fasolki-tylko sam pecherzyk,ktory sie zapadl....

reklama
nunulika przykro mi naprawde.....
ja nawet nie chce myslec o czyms zlym chciaz czytajac o poronieniach jak mozna nie myslec......staram sie powtarzac ze wszytsko bedzie ok musi !!!!!

damy rade dziewczynki :)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry