multiplicamini
Fanka BB :)
multi, super, że na basenie się podobało. Chodzicie na kurs czy indywidualnie?
Chodzimy na kurs :-) 30 minut zajęć z instruktorem. Szkoda tylko, że o tak nieludzkiej porze - 8.30-9.00. Żeby na tą godzinę dojechać musimy wstać o 6. Nie, żebyśmy wstawali później normalnie, ale zawsze tak jest, że jak trzeba to wtedy młody chce akurat dłużej pospać ;-) A nam żal dooopę ściska
Taycia a miałam się właśnie pytać o ten Twój powrót do pracy. No to nieźle, że sobie tak dajecie radę, ale szkoda, że się będziecie rzadko widywać... Powiedz lepiej jak tam aklimatyzacja po przerwie? Spoko czy trochę nieswojo?
Badka a jak Twoje dziecię się tak często budzi to nie wolisz jej wpakować do swojego łóżka? Zawsze to oszczędność czasu i można więcej pospać.. Chyba to mdmd pisała, że sypia po 2 h w nocy.. Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie jak Ty dziewczyno funkcjonujesz?? Jesteś cyborgiem!!! :-) Szczerze podziwiam, że jeszcze masz siłę na pisanie na forum, heh..
Moje dziecię od wczoraj grymasi na drzemki w ciągu dnia. A potem wieczorem pada jak zabity, ale też szybko się budzi.. Jak zaśnie o 21 to o 24 się już obudzi.. Wczoraj mi przespał od 14 do 21 tylko 10min! A dzisiaj właśnie się go udało odłożyć na drzemkę a sztuki tej dokonał mój nieoceniony M.. hihi
A i jeszcze zapomniałam napisać, że mam chyba ciążę urojoną.. Robiłam test i I (jakieś 3 tyg temu), byłam ostatnio u gina i mnie badał.. A ja dzisiaj czuję ruchy w macicy!!! Takie dokładnie jak na początku się czuje (ja czułam pierwsze ruchy ok 15 tc). Ehhh, chyba się muszę leczyć na mózg albo jakieś wzdęcia to są albo ja nie wiem co Te ruchy cały czas po lewej stronie są
Ostatnia edycja: