Multiplicamini sukieneczka śliczna...mój styl
jak będzie przymała to do sierpnia może jeszcze zgubisz co nieco i się zmieścisz
Magdula z tym przesuwaniem to tak jak bym Hankę widziała....dupka do góry a nos zostaje na podłodze. raz ją zastałam poza matą na brzuchu, nie wiem jak ona tam się dostała, przy mnie tylko leży...dobrze że podjełaś temat z rozkładem dnia co do karmienia...
babyduck super pomysł z tym basenem. ale rzeczywiscie po wyjsciu z wody musi być niezła latanina z tym płukaniem, suszeniem, karmieniem...
Badka wielkie dzieki za proste zdanie co do urlopu...właśnie o to mi chodziło...kochana jesteś...
Kruszka ja na solarium bliznę jednak jeszcze zakrywałam gatkami...jakoś tak boje się jeszcze to opalać...a może warto bo by jakoś to przysuszyło się...na razie smaruję Cepanem...
dziewczyny co do karmienia to u nas jest strasznie dziwnie. Hanka je małymi porcjami...jak czytałam ile wasze dzieciaczki wsuwały /kiedys/ a u nas w dzień max 100ml mleka, jedynie więcej to je na wieczór 120...ogólnie wygląda mniej więcej tak: ok 9:00 70-90ml, ok 11: znów, po 12: zupka, przed 14:00 120ml, 17:00 120ml, przed 20:00 120ml, o 22:00 na śpiocha wmuszam w Młodą ok 120ml i ok 3, 4 w nocy 120ml. oczywiscie wszystko jest ruchome i się przesuwa, raz Hania zje więcej a raz mniej, raz częsciej a raz rzadziej. dziś w nocy np zjadła 60 ml i rano o 7 tez a teraz śpi...do tego ulewa. kupiłam Nutriton ale nie wiem czy słusznie bo skoro je małymi porcjami to nie wiem czy nie będzie jej dodatkowo zapychać. kurczę nie doczekam się do kwietnia, mamy szczepienie to wtedy zobaczę czy przybiera prawidłowo...albo zaraz po Świętach wybiorę się do pediatry i zobacze co mi powie na to ulewanie...