reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

aniii, moja głowa, haha :-) ucięta bo mój M robił zdjęcie i to w dodatku nie mnie tylko Błażejkowi ;-)
poza tym żadna z Was się nie pokazała to głupio tak samemu się wystawiać w całości :-)
magdula przy pisaniu wiadomości w tej linijce co jest pogrubienie. są dwa światy a obok kolorowy kwadrat. Jak na niego klikniesz to Ci się pojawi okno do załadowania swoich zdjęć :-)

reklama
Multi tak to marcheweczka ! Po minie widać że smakowała :p

Ja jeszcze też nie dostałam @ ! I ciesze się bardzo chociaż czasem mam schizy że znów jestem w ciąży ! :-D

Pati, Osktapa śliczne dziewczynki !! Ja chce córeczkę!!:-D:-D:-D

Czy Wasze dzieciaczki też tak szybko wyrastają teraz z ubranek ?? Ja nie nadążam kupować :szok: Już większość 68 poszło w odstawkę ! Teraz chodzi w 74 i niektórych 80 !! Nie wiem już jakie mam mu kupować na "zaś". :p W ogóle próbowałam go zmierzyć i wychodzi mi że ma 70 cm. Wielkolud :shocked2:

Ostatnia edycja:
Wszystkie dzieciaczki są urocze!

Mój smyk właśnie ma drzemkę:-) ufff
Do fryzjera idę podciąć włosy bo mam już prawie do pasa! haha tak mi szybko rosną. Jakoś boję się mocnych cięć-nie mam czasu żeby je później układać no i mam okrągłą twarz więc krótkie fryzury odpadają a szkoda bo bardzo mi się podobają:eek:
Farbować nie muszę bo mam swój naturalny kolor i tego wolę się trzymać bo nie lubię mieć odrostów:-)

A @ ja dostałam jak tylko przestałam karmić piersią, jakoś 2tyg po odstawieniu. Ale cyrki są bo teraz dostałam chyba po 40dniach? masakra! przed ciążą miałam jak w zegarku! Za tydzień idę do gina na kontrolę więc pogadam z nim.

my mamy obecnie rozmiar 68, ale taki niewymiarowy. Zosia jest "większa" w klatce piersiowej, więc kaftaniki, bluzki i bluzeczki muszą być dla niej szersze:-) ale na chrzciny kupię 74 bo nie wiadomo czy panna by za miesiąc weszła w 68...

Ja tak na szybko, bo dzisiaj szal pal - konczenie pakowania, dzieciaki od 5.30 nie spia i jest mlyn:wściekła/y:

Pati, Ostkapa - sliczne macie coreczki!

Multiplicamini, Gocha - ale macie swietnych chlopcow!

Basia - ale masz super coreczki... kazda z nich piekna!

Kochane, trzymajcie kciuki za moj jutrzejszy lot.

Juz raczej sie nie pojawie. Dam znac z Polski.

Pozdrawiam goraco!

Jak miło się ogląda tyle uśmiechniętych pysiaczków, od razu i mi się gęba szczerzy :-D.

Ja chyba też muszę odwiedzić fryzjera. Może cięcie trochę wzmocni tę ręsztkę włosów, jaka mi została. A jak nie, to przynajmniej ze szczotki odkurzacza łatwiej będzie zebrać krótsze :-p.

A co do rozmiaru - Kuba niby w 68, ale nietypowo. Bo np. same rękawy i nogawki są za długie, ale śpiochy czy pajace są ciasne. Po prostu ma jakieś dziwne proporcje i stosunek kończyn do korpusu :eek:.

Taycia, bezpiecznej i miłej podróży!

Śliczne mamy dzieciaczki, a jak super pozują :-)
Taycia, przyjemnej podróży życzę, nie daj się.
Lenka ma ubranka na 68-74, no i skończyłam etap śpioszków i pajacyków, w rajtki mała wskoczyła, takie fajne bambusowe jej kupuję Tuptusie z Syntexu, mięciutkie, rozciągliwe, do tego bluzeczka lub tuniczka i mam małą dziewczynkę :-)

Dziewczyny mogę Wam otworzyć grupę, gdzie będzie można wrzucać zdjęcia, ewe. wymieniać się mailami itd. Byłaby to grupa zamknięta, do której dostęp miałby tylko wybrane listopadówki. Pytanie kto w takiej grupie miałby być. Czekam na Wasze propozycje, oczywiście jeśli chcecie taką grupę :-)

PS. Śliczne zdjęcia! :-)

Basia To u nas tak samo :) rajstopki, bluzeczka/tuniczka, leginsy - nie przepadam za śpiochami :no: i nawet w nocy zakladamy 2 czesciowa piżamkę. Stópki muszą być gołe (tak lubi)
Gratuluję zdolnych i odważnych córeczek ;-) Moja jest w przedszkolu właśnie z tego powodu by uczyła się bycia z innymi, a przede wszystkim języka. I powiem że strasznie drogo to wychodzi nas ale na dzieciach i ich edukacji nie zamierzam oszczędzać.. My jesteśmy właśnie na etapie nauki samodzielnego ubierania.. cierpliwości i jeszcze raz cierpliwości do tego mi potrzeba.. ale nieźle nam idzie :tak:
Śliczne córy :)

Taycia miłego spokojnego lotu!

Ostkapa Zosieńka śliczna :)

Gochaa, Multiplicamini słodkie maluchy :)

Jakoś żyję.. Mąż przejął Zosię po 8 i ja dospałam...

Słuchajcie dziewczyny.. tydzień temu zaczęłam brać pigułki anty.. i teraz moje pytanie? Czy powinniśmy jeszcze przez pierwszy miesiąc dodatkowo się zabezpieczać?? Może to głupie ale nie chciałabym znowu być w ciąży... a nie wiem czy przy takiej burzy hormonów po ciazy one na 100 % zadziałają...

reklama
Do góry